Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NFU OPPLAND FYLKESLAG Staale Stampeløkken. Agenda: *NFU * Om det å være foreldre til et utviklingshemmet barn *Samarbeid og opplæring.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NFU OPPLAND FYLKESLAG Staale Stampeløkken. Agenda: *NFU * Om det å være foreldre til et utviklingshemmet barn *Samarbeid og opplæring."— Utskrift av presentasjonen:

1 NFU OPPLAND FYLKESLAG Staale Stampeløkken

2 Agenda: *NFU * Om det å være foreldre til et utviklingshemmet barn *Samarbeid og opplæring

3 NFU Oppland 480 medlemmer 11 Lokallag Fylkesstyret er kontakt i kommuner uten lokallag

4 NFU har til formål å arbeide for at samfunnet yter mennesker med utviklingshemning full rettferd på linje med enhver borger i det norske samfunnet. NFU skal ivareta interessene til mennesker med utviklingshemning og foreldrenes eller pårørendes interesser overfor sentrale, regionale og lokale myndigheter.

5 Reisen til Nederland

6 SAMARBEID

7 10 minutter fra filmen skoleveien

8 OVERGANGER

9 Lovfestet rett til å velge skole § 8-1. Skolen Grunnskoleelevane har rett til å gå på den skolen som ligg nærast eller ved den skolen i nærmiljøet som dei soknar til.

10 Hvem vet best

11 Representasjon /hjelpeverge

12 Individuell plan

13 Livslang læring

14 Systemsamarbeid

15 Takk for meg med et bilde fra Nederland

16 Kontakter og adresser Internett: http://www.nfunorge.org Prinsippprogram: http://www.nfunorge.org/view.cgi?&link_id=0.1046.1086&session_id=0http://www.nfunorge.org/view.cgi?&link_id=0.1046.1086&session_id=0 NFU Oppland leder Staale Stampeløkken tlf 97694452 mail: stastamp@gmail.com


Laste ned ppt "NFU OPPLAND FYLKESLAG Staale Stampeløkken. Agenda: *NFU * Om det å være foreldre til et utviklingshemmet barn *Samarbeid og opplæring."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google