Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Barnefotballkveld på ÅL 06.05.2014. Trenerforum Ål IL Fotball trenerforum er et tiltak der klubben legger til rette for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Barnefotballkveld på ÅL 06.05.2014. Trenerforum Ål IL Fotball trenerforum er et tiltak der klubben legger til rette for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling."— Utskrift av presentasjonen:

1 Barnefotballkveld på ÅL 06.05.2014

2 Trenerforum Ål IL Fotball trenerforum er et tiltak der klubben legger til rette for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling trenerne i mellom. Alle trenere/lagledere oppfordres til å delta her for sin egen, lagets og klubbens utvikling. Gjennomføringen vil variere i forhold til tema som tas opp.

3 Trenerforum Ål IL Fotball ønsker å bidra til trenerutvikling lokalt uavhengig av klubbtilhørighet. Målet med trenerforumet er å utvikle trenerne for og fortsatt utvikle gode fotballspillere og holde flere fotballspillere i gang lengre. Vi håper dette tiltaket kan inspirere flere til å ta trenerutdannelse.

4 Trenerforum Ål IL Fotball har som mål å få godkjent en instruktør - veileder som kan blant annet kan gjennomføre NFF C- lisens kurs eller andre tiltak som dette. Alle klubber i Hallingdal vil være velkommen til å sende deltakere på kursene.

5 Trenerforum Kanskje denne barnefotballkvelden vil være det første skrittet på veien til……..?

6 Treneforum Takk for oppmerksomheten.


Laste ned ppt "Barnefotballkveld på ÅL 06.05.2014. Trenerforum Ål IL Fotball trenerforum er et tiltak der klubben legger til rette for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google