Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN"— Utskrift av presentasjonen:

1 HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Her kommer invitasjon til høstens store treningshelg for alle barn og unge i Nordstrand Allsportgruppe. Vi skal være på Norges Idrettshøyskole 13 og 14 oktober. NIH ligger ved Sognsvann, adressen er Sognsveien 220. Dette skal være en helg hvor alle, uansett alder og ferdigheter, kan komme sammen i en god kombinasjon av trening, mestring og sosialt fellesskap. Vi legger opp til en inndeling i grupper slik at trenerne våre kan tilpasse øvelser og intensitet i forhold til erfaring og ferdighet. Dette er et gratis tilbud til medlemmene våre og vi håper at så mange som mulig har mulighet til å være med på hele arrangementet. Hvis det er noen som bare har mulighet eller ønsker å være med på deler av helgen er det helt i orden. Alle trenerne og assistentene våre skal være med, så det vil være kjente fjes overalt. Det er ikke lagt opp til noe pass eller tilsyn så de som trenger hjelp til av- og påkledning, dobesøk, spising og ikke minst å holde fokus på treningen må ha med seg en voksen. All mat er gratis for medlemmene men hvis den voksne ønsker å få servert det samme som barna må de betale 200,-.

2 Timeplan Lørdag Vær klar i treningstøy kl. 10:00 i Hall 3
Fra 10:00-13:00 blir det først felles oppvarming med kjente øvelser fra Allsport trening og noen ukjente øvelser  De to siste timene deles alle inn i grupper som rullerer mellom fire forskjellige aktiviteter. Håndball / Dans / Styrke – bevegelighet / Fotball Husk å ta med vannflaske! Vi har en pause hvor vi serverer frukt! 13:00-14:00 Lunsj – Salatboks med brød og smør/dressing + drikke (juice eller vann) 14:00-15:30 Vi er ute på friidrettsbanen i samme grupper som tidligere. Løpsøvelser / kaste ball / stafett / hoppetau / hoppe strikk og kanskje en «naturstri» med spørsmål 15:30-16:30 Tid til å skifte. En del vil kanskje ta en dusj. Alle samles etter hvert på et felles sted. 16:30 Middag – Kyllingbryst/kyllingkaker med ris og salat + drikke (juice, vann eller mineralvann) Takk for i dag! Søndag Vær klar i treningstøy kl. 10:00 i Sal 3 (Obs! IKKE samme sted som lørdag) Først blir det samme oppvarming som på lørdag. Mellom 11:00-13:00 deles de inn i to grupper. Salen deles i to. På den ene siden blir det hinderløype/stasjoner. På den andre siden blir det enkle turnøvelser. 13:00 Lunsj – Baguette med ost & skinke + drikke (juice eller vann).

3 Påmelding Sendes på mail til Linda Haagensen innen fredag 21/9 eller leveres til Kaja / Mari mandag 24/9 Navn og alder: Noter hvis man bare skal være med på deler av arrangementet: Kryss av hvis man klarer seg selv og kommer alene: Kryss av hvis man trenger hjelp/tilsyn og kommer sammen med voksen: Navn på voksen: Kryss av hvis voksen skal ha matservering: 200,- betales til Linda Haagensen ved ankomst. Noter hvis det er matallergi som må tas hensyn til: VELKOMMEN 


Laste ned ppt "HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google