Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1 ”Hvordan lykkes med implementering av SAP?” Diskuter og illustrer de viktigste suksesskriteriene for SAP implementering. Gruppeoppgave på SAP samling.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1 ”Hvordan lykkes med implementering av SAP?” Diskuter og illustrer de viktigste suksesskriteriene for SAP implementering. Gruppeoppgave på SAP samling."— Utskrift av presentasjonen:

1 1 ”Hvordan lykkes med implementering av SAP?” Diskuter og illustrer de viktigste suksesskriteriene for SAP implementering. Gruppeoppgave på SAP samling 9. april 2008

2 2 Forankring og engasjement i hele organisasjonen SAP må være forankret hos ledelsen. Ledelsen må gå foran Roller og ansvar i prosessorganisasjonen må være tydelige og koordinert med linja Bred involvering – krever tydelig forventningsavklaring Fokus på brukeren – felles forståelse for målet for prosessene (tjenestene)

3 3 Klare roller og tydelige kommunikasjonslinjer Godt kommunikasjonsarbeid er sentralt for å få med hele organisasjonen – utfordrende å nå alle målgrupper Hvordan sikrer vi at informasjon tilflyter alle berørte?

4 4 SAP kan være en god vei… Et felles mål Kunnskapsdeling på tvers av organisasjonshierarkiet – ekspertkompetanse i delprosesser Kontinuerlig forbedring – felles ansvar Men dette krever handling!

5 5 Presentasjon alle gruppebesvarelsene


Laste ned ppt "1 ”Hvordan lykkes med implementering av SAP?” Diskuter og illustrer de viktigste suksesskriteriene for SAP implementering. Gruppeoppgave på SAP samling."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google