Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

CAKE 2012, Q1. Revitalisering av CAKE: Vi ønsker å gjøre en revitalisering av CAKE i 2012. ”Nye” CAKE vil deles opp i 4 sessions per år, 1 for hvert kvartal:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "CAKE 2012, Q1. Revitalisering av CAKE: Vi ønsker å gjøre en revitalisering av CAKE i 2012. ”Nye” CAKE vil deles opp i 4 sessions per år, 1 for hvert kvartal:"— Utskrift av presentasjonen:

1 CAKE 2012, Q1

2 Revitalisering av CAKE: Vi ønsker å gjøre en revitalisering av CAKE i 2012. ”Nye” CAKE vil deles opp i 4 sessions per år, 1 for hvert kvartal: C – CARE – Q1 A – AWARENESS – Q2 K – KNOWLEDGE – Q3 E – ENGAGEMENT – Q4 Tema for hvert kvartal skal også linkes opp mot den ”Røde tråden”!

3 Den røde tråden for 2012 vil være Personlig Risiko – og Konsekvensforståelse, som vi tolker slik: Innsikt i de menneskelige, teknologiske og organsiatoriske faktorer med betydning for risiko innenfor de systemer man er en del av På den menneskelige siden handler dette primært om forståelse av hvordan mennesker påvirker og påvirkes i sin interaksjon med tekniske og sosiale systemer Omhandler forståelse av hvilke konsekvenser vår atferd og våre handlinger kan føre til

4 CAKE Q1: CAKE Film www.hms-kultur.no/www.hse- culture.no www.hms-kultur.no/www.hse- culture.no Vår CAKE film illustrerer hva CAKE bokstavene står for og ønsker i Q1 å skape en diskusjon av hva CAKE verdiene betyr for dere. Etter å ha sett filmen ber vi dere om å tenke igjennom og diskutere spørsmålene under: Hvordan sikrer du din kollega? Nevn eksempler hvor andre har sikret deg og hvilken konsekvens kunne utfallet fått dersom de ikke gjorde det? Hvilke tekniske og fysiske barrierer har vi i vår avdeling? Hvordan bidrar organisasjonen til din sikkerhet?


Laste ned ppt "CAKE 2012, Q1. Revitalisering av CAKE: Vi ønsker å gjøre en revitalisering av CAKE i 2012. ”Nye” CAKE vil deles opp i 4 sessions per år, 1 for hvert kvartal:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google