Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til alle foresatte i 4a og 6b I år er det foreldre til barn i klasse 4a og 6b som er dugnadsgjengen på 17. mai. Det vil si at vi bl.a. har ansvaret for.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til alle foresatte i 4a og 6b I år er det foreldre til barn i klasse 4a og 6b som er dugnadsgjengen på 17. mai. Det vil si at vi bl.a. har ansvaret for."— Utskrift av presentasjonen:

1 Til alle foresatte i 4a og 6b I år er det foreldre til barn i klasse 4a og 6b som er dugnadsgjengen på 17. mai. Det vil si at vi bl.a. har ansvaret for å pynte skolen, sette ut stoler og bord, dele ut is og brus etter barnetoget og ikke minst, rydde etter arrangementet. For at det skal bli en flott og minnerik dag for barna våre er vi helt avhengige av at alle gjør en innsats. Dette er en dag vi vil tilbringe sammen med familien, så hvis alle tar i et tak, er jobben fort gjort. Vedlagt finner dere en vaktliste og en oversikt over hva de ulike jobbene innebærer. Har du problemer med å komme på det aktuelle tidspunktet - bytt med noen andre på listen! Klassekontaktene og vararepresentantene er ledere og ansvarlig for følgende dugnadsoppgaver: NavnScene og teltrigging Navn Brusutdeling Navn Navn Stoler og bord Navn Navn Musikkanlegg Navn Pynting av skolen Navn NavnHeising og firing av flagg Navn Hilsen oss foreldrekontakter

2 16 mai - gruppe klokken 1700-2000 OPPMØTE: ved samlingssalen Kutting av trær til pynting, oppsett av scene, flytting og vask av stoler, søppelkasser Navn:Telefon: 17 mai - morgen gruppe klokken 0800-1000 OPPMØTE: ved samlingssalen Utsetting av stoler, bord, teltrigging, lydanlegg, pynting, søplekasser Navn: Telefon:

3 17 mai - etter arrangementet på skolen er slutt ca 1400 OPPMØTE: ved samlingssalen Opprydding av alt BRUSUTDELING OPPMØTE: ved samlingsalen - ca klokken 1145 ved inngangen til skolen Henting og utdeling av brus til barna.


Laste ned ppt "Til alle foresatte i 4a og 6b I år er det foreldre til barn i klasse 4a og 6b som er dugnadsgjengen på 17. mai. Det vil si at vi bl.a. har ansvaret for."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google