Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år"— Utskrift av presentasjonen:

1 FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år
STAAL JENTER 2002 FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år

2 Planer for 2012 sesongen : Trenere/oppmenn:
Hovedtrener Rita H Hinna fortsetter og Linda Janet Fosse går inn som trener dette året. Asle Hjelmen er ny trener. Kathrine Veland og Martin Bang går inn som oppmenn for hver sitt lag. Treningsopplegget: Laget vil fortsette med samme treningsopplegg, med fokus på ferdighetsutvikling. Vi ønsker også å samarbeide med andre lag dersom det viser seg at vi blir en liten gruppe, med tanke på at vi neste år skal starte med 7-er fotball. Vi startet et godt samarbeid om keepertrening for jenter som vi ønsker å opprettholde.

3 Planer for 2012 sesongen : prøve å få flere jenter aktive for dette årskullet. Vi treng en Støttegruppe/foreldregruppe. Nye regler Kamper Innbyttere Keeper

4 Verdier Staals visjon: Vi skaper idrettsglede og begeistring.
Handlekraft, Respekt og Engasjement

5 Staal’s Mål Gi et bredt aktivitetstilbud for barn og ungdom
Gi trygge rammer for utvikling av gode holdninger og sosiale ferdigheter og følelse av mestring. Være en viktig møteplass Være en sportslig spydspiss i Ryfylke

6 Foreldrevett reglene Møt til kamp og trening – barna ønsker det.
Gi oppmuntring til alle spillerne under kamp. Oppmuntre i medgang og motgang – ikke gi kritikk. Respekter lagleders bruk av spillere. Se på dommeren som en veileder – ikke kritiser avgjørelser. Stimuler og oppmuntre ditt barn til å delta – ikke press det. Spør om kampen var morsom og spennende – ikke bare om resultatet. Sørg for riktig og fornuftig utstyr (sko, leggbeskyttere vann og klær etter vær) Vis respekt for klubbens arbeid møter og dugnad – ta initiativ til årlige foreldremøter angående holdninger og ambisjoner. Tenk på at det er ditt barn som spiller fotball – ikke du. Dere har lov å rope, men ikke gi instruksjoner. Prøv å ikke bestemme hva spillene skal gjøre under kamp. Gi oppmuntring, det er barna som spiller fotball ikke du, ikke spill for dem.

7 Treningsøktene Koordnasjon Styrke Bevegelighet Skade forebygging
Spill i små lag - nivådeling Kondisjon egentrening

8 Treningsplan

9 Kamper og cuper Vi er avhengig av foreldres hjelp til å kjøre når vi skal spille bortekamper. Lager en oversikt over kampene og fordeler kjøringen mellom foreldre. Hvis en ikke kan kjøre er en ansvarlig for å skaffer en stedfortreder. Ha med matpakke, drikke og eventuelt skiftetøy. Det ble enighet på foreldremøte om at spillere ikke kjøper snop etter bortekamper. Spilletid har sammenheng med oppmøte på trening.

10 Dugnad i Staal Hvem kan stille i dugnadsgjeng for:
Kiosksalg: (Staaltun mand.- torsd. kl , ca. to ganger pr. sesong, vår/høst). Dugnad: (Cupkamper, vedlikeholdsarbeid, utvask av klubbhus, forefallende).

11 Forsikring Medlemmer av klubben/lag tilsluttet Norges Fotballforbund er forsikret tom. Det året de fyller 12 år gjennom Norges Idrettsforbunds barneidrettsforsikring. Les mer om forsikring på

12 NFF`s Teknikkmerke Alle mellom 6 – 16 år kan ta disse. Det kan gi motivasjon og trening i å forbedre egne fotballferdigheter. Du kan lese mer om det på .

13 Regler Fair play Gjensidig respekt Hilse på motstanderen før kamp
Takke for kampen Dommeren og trenerne bestemmer Skryte av medspillerne og gjøre hverandre gode.

14 Ved brudd på regler konsekvens pedagogikk – ved uro kan det være at vi gir spillere 5 min på sidelinjen eller at de ikke får være med å spille på slutten av treningen. Hvis spillerne bryter regler kan det være at de ikke får så mye spilletid neste gang.


Laste ned ppt "FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google