Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”"— Utskrift av presentasjonen:

1 VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”

2 VISJONER DRØMMER HÅP... ”Jeg er så glad i de fugler som forelsker seg i stjernene og faller ned utslitte fordi de ville fly mot lyset.” Biskop Dom Helder Camara

3 VISJONER FOR MR- SKEDSMO...

4 HOVEDVISJONER FOR ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN” - vi ønsker å formidle en livsnær tro. - vi ønsker å formidle en tro som engasjerer følelser, tanker og sanser. - vi vil skape identitet og tilhørighet til kirken for barna og deres familier. - vi vil høste erfaringer med juniorkonfirmanter og tror 11-års alder er en riktig fase for det. - vi vil ha kontakt med alle barna og deres familier i 0-4 års fasen. - vi vil øke andelen konfirmanter.

5 PRESENTASJON AV TILTAKENE BABYSANG MUSIKALSK LEKESTUND TEATER OG ”TRASS OG TRO” 4- ÅRSBOK JUNIORKONFIRMANTER PR- MATERIELL

6 VISJON FOR JUNIORKONFIRMANTER: Vi ønsker å tilby alle 10-11- åringer i kommunen trosopplæring. Tiltaket skal:  Være et breddetiltak.  Rettes mot alle døpte eller medlemmer tilhørende vår kirke, samtidig skal tiltaket være åpent for alle interesserte.  Gjøre deltagerne mer kjent i sin kirke.  Gi deltagerne opplæring i sentrale tema innen kristendommen, kristne tradisjoner og høytider.  Gi deltagerne kunnskap som utruster til senere valg av religiøs tilhørighet.  Gi deltagerne et innblikk i menighets- og organisjonsarbeid for sin aldersgruppe.

7 KJENNETEGN PÅ VÅRE ”TILTAK”:  Brosjyrer og bilder  Sanger  Tema  Familiearrangement, flere generasjoner samlet  Interaktive arrangement- legger til rette for deltagelse  Bruken av kirkerommet  Staber, ledere og arbeidsgrupper?  Arbeidsform?

8 VIRKELIGHETEN DEN ”HARDE” HVERDAG… Der ingen skal falle ned utslitte…:)

9 BESKRIVELSER FOR HVA HVERT TILTAK ”KREVER” OPPGAVEBESKRIVELSER FOR MUSIKALSK LEKESTUND –Under følger en liste over alle de små og store oppgaver som må løses i forbindelse med gjennomføringen av en slik konsert. Oppgaver i forbindelse med planlegging og invitasjon osv blir ivaretatt av prosjektledelsen. –Mange av oppgavene foregår parallelt. Antall personer ønsket til oppgaven står i parentesene) –. Handle inn mat (1- 2 stk) –. Låse opp og rydde til lokalene. (1 stk, gjerne kirketjener.) –Gjør avtale med koret/korene som skal gjennomføre konserten om hvordan lokalet skal se ut, med tanke på antall stoler, matter på gulvet, ledig gulvplass osv… –(Rydding kan gjøres parallelt med at musikerne rigger lydanlegg. Rigging i korpartiet i kirken/ oppstilling av korstrapper, bør være gjort på forhånd. Da kan musikerne fortere få opp lydanlegg)

10 –Dekke bordet og lage maten. (Gjerne de som handler maten) –(Skjer i eget rom samtidig som kirkerommet stelles i stand. –. Hjelpe musikerne med lemping av utstyr. (2 stk, kan være de som låser opp og rigger lokalet forutsatt at de rigger til lokalet først.) –Lempe musikkutstyr er til dels ganske tungt, bør gjøres av ungdom/ voksne. –. Passe på at musikerne har fått mat og drikke (Kan gjøres av de som handler/ lager mat) –. Ta imot de inviterte ved inngangen (1- 2 stk) –. Hjelpe koret med å få alle med på danser og bevegelser i rommet… (Gjerne de som ønsker velkommen i døren.) –. Være sosiale sammen med koret og de inviterte under måltidet. –. Rydde opp maten og resten av utstyret. (Gjerne de som handla og rigga opp.) Totalt vil det være arbeid til 4- 8 stk personer rundt en slik konsert: 2- 4 på kjøkkenet (alt etter hva hjelperne har tid til) 2- 4 som hjelper til med riggingen/ rydding av utstyr og 1 stk som låser opp, åpner dører og ta imot de inviterte i døren.

11 HVORDAN FORENE VISJON OG VIRKELIGHET?

12 HVA GJØR VI VIDERE?

13


Laste ned ppt "VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google