Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bjørnholtmessa ’09 Bjørnholtmessa ’09 En elev- og ungdomsbedriftmesse Bjørnholt skole onsdag den 11. februar. En inspirerende møteplass for ungdom og næringsliv.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bjørnholtmessa ’09 Bjørnholtmessa ’09 En elev- og ungdomsbedriftmesse Bjørnholt skole onsdag den 11. februar. En inspirerende møteplass for ungdom og næringsliv."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bjørnholtmessa ’09 Bjørnholtmessa ’09 En elev- og ungdomsbedriftmesse Bjørnholt skole onsdag den 11. februar. En inspirerende møteplass for ungdom og næringsliv i utvikling - et initiativ av elever for elever Noen av våre samarbeidspartnere:

2 Bjørnholtmessa ’09 Elevene ved Bjørnholt skole inviterer elev- og ungdomsbedrifter, næringsliv, organisasjoner og høgskoler til Bjørnholtmessa ’09 den 11. februar Elever kan: –vise frem og stille ut sine elev- og ungdomsbedrifter og være med i en konkurranse med ulike priskategorier Bedrifter kan: –fortelle hvilke muligheter som finnes i sin virksomhet og gi ungdommen en pekepinn om hva som forventes i yrkeslivet Universiteter og Høgskoler –kan fortelle hvilke utdanningsvalg som finnes ved skolen og hvilke studievalg og yrker de fører til Elever får: –trening til fylkesmessa 5. mars –motivasjon til å etablere elev- og ungdomsbedrifter ved egen skole –vise frem sin bedrift for hverandre, for etablerte bedrifter og høgskoler –teste sine interesser og oppleve muligheter i samspill med andre Bedrifter får: –ideer og inspirasjon fra elever –oppmerksomhet om egen virksomhet –bidrag til fremtidig rekruttering Universiteter og Høgskoler –får bevisste og motiverte studenter som vet mer om hvilke karriere de satser på

3 Bjørnholtmessa ’09 Hvor? Bjørnholthallen Slimeveien 17 Oslo Hvordan? Bedriften, virksomheten eller skolen må fylle ut et påmeldingsskjema Frist for påmelding er mandag den 2. februar Altså... Vi ønsker å se deg som utstiller, informasjons- og ressursperson på messa i februar. Hjertelig velkommen! Er du med? Kontakt skolen ved å sende en e-post til paul.hansen@bjornholt.sk.oslo.no eller fyll ut påmeldinsskjemaet du har fått tilsendt!


Laste ned ppt "Bjørnholtmessa ’09 Bjørnholtmessa ’09 En elev- og ungdomsbedriftmesse Bjørnholt skole onsdag den 11. februar. En inspirerende møteplass for ungdom og næringsliv."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google