Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

My Saemien Sijte Av Ingebjørg M. Lippart - 2012. Ide for oppgaven! Utprøving av ulike funksjoner i SketchUp I ett med naturen, benytte naturmaterialer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "My Saemien Sijte Av Ingebjørg M. Lippart - 2012. Ide for oppgaven! Utprøving av ulike funksjoner i SketchUp I ett med naturen, benytte naturmaterialer."— Utskrift av presentasjonen:

1 My Saemien Sijte Av Ingebjørg M. Lippart - 2012

2 Ide for oppgaven! Utprøving av ulike funksjoner i SketchUp I ett med naturen, benytte naturmaterialer og jobbe med de samiske fargene, rødt, blått og gult. Prøve ut ulike former, å bygge opp en helhet som samsvarer med samisk byggeskikk, tradisjoner og kultur.

3 Ovenfra

4 Bakfra

5 Langsiden

6 3D kortsiden

7 3D forfra

8 3D bakfra

9 Resultatet! Ferdig resultat ble ikke helt i tråd med samisk byggeskikk, kultur og tradisjoner. Det som er bra er at jeg har fått mye trening i å bli god på en del funksjoner innen SketchUp. Jeg fikk jobbet godt med former, farger og forskjellige materialvalg. Er ikke fornøyd med resultatet, bedre lykke neste gang og øvelse gir mesterverk!


Laste ned ppt "My Saemien Sijte Av Ingebjørg M. Lippart - 2012. Ide for oppgaven! Utprøving av ulike funksjoner i SketchUp I ett med naturen, benytte naturmaterialer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google