Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering."— Utskrift av presentasjonen:

1 Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne blir forfulgt. Mye av vårt arbeid kan vi ikke fortelle åpent om.

2 NLM er med og arbeider for at en muslimsk folkegruppe skal få Bibelen oversatt til sitt språk. Situasjonen for tyrkisktalende kristne i Sentral-Asia er vanskelig. Likevel ser vi at flere blir kristne, og at det er et stort behov for opplæring. NLM støtter en bibelskole for tyrkisktalende kristne. Den drives i det skjulte.

3 NLM støtter et hiv/aids-arbeid som drives av en lokal, frivillig organisasjon. Formålet med prosjektet er å formidle gode verdier og kunnskap om hiv/aids til ungdommene. NLM støtter kristent fagpersonell som gjennom sitt arbeid ønsker å være vitner i land der det ikke er mulig å drive tradisjonell virksomhet.

4 Ønsker du å støtte arbeidet i Sentral-Asia? Bli Sentral-Asia- fadder eller gi en gave til 8220.02.90131, merket «Sentral-Asia». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00.giver@nlm.no Les mer om arbeidet på nlm.no

5 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google