Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949. Misjonærene er involvert i evangelisering og menighetsbyggende arbeid, barnehage, leirsted, studentarbeid, radioarbeid,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949. Misjonærene er involvert i evangelisering og menighetsbyggende arbeid, barnehage, leirsted, studentarbeid, radioarbeid,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949. Misjonærene er involvert i evangelisering og menighetsbyggende arbeid, barnehage, leirsted, studentarbeid, radioarbeid, bibelskole og teologisk seminar.

2 I Japan ønsker NLM å utruste kristne til å gi evangeliet videre, og vi støtter to viktige utdanningsinstitusjon er: Kobe Lutheran Theological Seminary og Kobe Lutheran Bible Institute.

3 I Japan er det mange som ikke har hørt evangeliet, og dette ønsker NLM å gjøre noe med. Flere av misjonærene arbeider i etablerte menigheter. I samsvar med vår strategi er de særlig opptatt av å nå nye mennesker med evangeliet.

4 Det arrangeres mange aktiviteter i kirkene: gudstjenester, bibelstudium, Teens Club, engelskundervisning, bake- og matlagingsgrupper og mye annet.

5 NLM ønsker å spre evangeliet i mediene og støtter et radioarbeid. Hvert år er det flere radiolyttere som kommer til tro. Mediearbeidet vil bli ytterligere forsterket ved at vi satser på å bruke internett enda mer i evangelisering og opplæring, sentralt og lokalt.

6 Mange barn og unge har aldri hørt om Jesus. NLM støtter et stort barne- og ungdomsarbeid gjennom: - Hiruzen leirsted - Bible Adventures - Studentarbeid - Barnehage

7 Ønsker du å støtte arbeidet i Japan? Bli Japan-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131 og merket «Japan». Kontakt giver@nlm.no eller 22 00 72 00.giver@nlm.no Les mer om arbeidet på nlm.no

8 Takk for forbønn og gave!


Laste ned ppt "Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949. Misjonærene er involvert i evangelisering og menighetsbyggende arbeid, barnehage, leirsted, studentarbeid, radioarbeid,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google