Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PowerPoint-mal FLT. –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PowerPoint-mal FLT. –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk."— Utskrift av presentasjonen:

1 PowerPoint-mal FLT

2 –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk

3 Formålet med å bruke en egen mal PowerPoint er en del av FLTs merkevarebygging som går ut på å skape en lik identitet og kultur for alle tjenester og all kommunikasjon. FLT ønsker å være et varemerke i markedets bevissthet. Medlemmer og samfunn skal kjenne oss igjen og ha gode positive relasjoner Merkevarebygging er et omfattende område. Her begrenser vi oss til: Logo Designelementer Farger Typografi

4 Bakgrunnen Bakgrunnen er laget for negativ hvit eller gul tekst. Illustrasjonen i bunnen – med logoen – skal alltid være med. Hovedtittel på bildet skal stå i gult.

5 Farger FLT har et eget fargeprogram som består av Rød: Blandes i RGB med 166+0+0 Oransj: Blandes i RGB med 255+129+0 Gul: Blandes i RGB med 255+230+179 Grå brukes i hele skalaen. I tillegg sort og hvitt. Bruk disse fargene i rammer, streker, grafer etc.

6 Typografi FLT har to typografiske snitt som til enhver tid skal brukes. Imago og Times. I stedet for Imago tillates Arial, Verdana eller Helvetica på web og på PowerPoint. Her i denne presentasjonen brukes Arial. Overskriften står med normal 22 til 28 pkt Brødteksten under står med normal 15 til 18 pkt Uthevinger etc kan gjøres enten ved å bryte til halvfet eller å kursivere eller begge deler. Ikke lag teksten større fordi du synes det blir for stor nakne flater i bildet. Lite tekst på hvert bildet er tvert imot av det bedre. Ikke fall for fristelsen til å bruke fancy skrifter.

7 Lay-out La all tekst stå rett under overskriften. Dvs la den begynne der denne teksten gjør. Bilder, grafer og illustrasjoner skal også gå ut i fra samme hjørnet der hvor denne teksten starter. Ikke legg tekst oppå bilder. Det forvansker som oftest lesbarheten. Når FLT nevnes i teksten så ikke bruk logoen eller prøv å etterlikne denne. Bruk bare den skriften du er i ferd med. TIPS: Sørg alltid for at det er tilstrekkelig mørkt i rommet hvor du skal vise presentasjonen.

8 Bilder, grafer og illustrasjoner kan stå slik… eller… Hvis du skal ha tekst til bildet så la den stå på høyre side eller under. ALDRI over eller før bildet.

9 …eller slik… Bruk gjerne skygge på bildet slik som under den røde linjen over.

10 …eller slik.


Laste ned ppt "PowerPoint-mal FLT. –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google