Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Brattås skole Brattås skole ligger på Nøtterøy. Brattås skole ble bygget i 1996. Skolen er en 1-7 skole med 180 elever fordelt på åtte klasser. Skolen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Brattås skole Brattås skole ligger på Nøtterøy. Brattås skole ble bygget i 1996. Skolen er en 1-7 skole med 180 elever fordelt på åtte klasser. Skolen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Brattås skole Brattås skole ligger på Nøtterøy. Brattås skole ble bygget i Skolen er en 1-7 skole med 180 elever fordelt på åtte klasser. Skolen rommer også en skolefritidsordning med ca. 60 barn og en forsterket avdeling for multihandikappede barn.

2 Oversikt over bygningsmasse

3 Utearealet Skolen ligger i landlige omgivelser og er delvis omkranset av skog. Skoletomta er på ca. 7 mål og består av mye grøntareal, en liten asfaltert skolegård og en stor asfaltert plass som i friminuttene vesentlig blir brukt til ballspill. På grøntarealene er det flere typer lekeapparater.

4 Diverse bilder fra uteområdet

5 ”100 meterskogen” Dette er en skog som tidligere var i privat eie, men ble kjøpt opp av kommunen, og brukes i dag flittig av elevene. Det er ikke satt opp noen lekeapparater inne i skogen, men elevene leker der i det naturlige skapte miljøet.

6 Hva har vært intensjonen med utformingen av skolegården ut fra planleggeres og utformers side?

7 Hvordan fungerer skolegården, brukergruppenes opplevelse av skolegården?

8 Hvilke muligheter gir skolegården i forhold til ettfaglige eller tverrfaglig bruk?

9 Hvilke muligheter og begrensninger gir skolegården i forhold til kroppsøvingsfaget?

10 Hvilke ideer ville dere trekke med dere videre, og hva ville dere videreutvikle eller endre?

11   Hvilke praktiske aktiviteter mener dere denne skolegården gir muligheter for og inspirerer til?

12 Dette var siste bildet i serien… Takk for oppmerksomheten!
Hugo og Henrik


Laste ned ppt "Brattås skole Brattås skole ligger på Nøtterøy. Brattås skole ble bygget i 1996. Skolen er en 1-7 skole med 180 elever fordelt på åtte klasser. Skolen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google