Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Agenda Velkommen til nye medlemmer!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Agenda Velkommen til nye medlemmer!"— Utskrift av presentasjonen:

0 Webredaksjonsmøte 23. juni
Velkommen

1 Agenda Velkommen til nye medlemmer!
Innlogging til Innersvingen og nih.no er forskjellig Lenker, slett gamle før nye legges inn Ikke vise til vårt filsystem på nih.no, dokumenter Søkeoptimalisering – sjekkliste og informasjon Ny forside og mal for undersidene 2 dagers webworkshop i september Oppdatere sidene med nøkkelord Rette opp tekniske feil Legge inn sidene i ny mal Statistikken, hvordan fungere det?

2

3

4 Søkeoptimalisering Test
Vi må finne 10 felles ord for NIH som vi vil være synelige på Hver seksjon må også definere sine ord som de vil være synlige på Disse må vi da ”jobbe” inn på alle nivåer, fra bilder til hovedinformasjon, se sjekkliste.

5 Overskrift – få med nøkkelord i denne
Overskrift – få med nøkkelord i denne. Om du ikke klarer dette, er det da veldig viktig å få med nøkkelordene i Tittel. Men helst vil vi Få med nøkkelordet her også. Dette er din tittel på dokumentet. Det er denne som sees oppe, helt øverst i det blå feltet på ett nettsted. Her må du få med nøkkelordet Helt i starten på tittelen. Feks: Idrettsutdanning – Norges Idrettshøgskole Maks ca. 63 tegn – nøkkelordet først – så evt en fordel og til slutt Norges Idrettshøyskole. Dette er din ingress . Her bør du få med dine nøkkelord. Husk å ikke Optimalisere for mange nøkkelord/fraser på en side. 1-3 er å anbefale. Her legger du inn bilde. Husk å lage en alternativ beskrivelse på bildet. Hva er bildet av? En alt tag kan sees om du legger musa over bildet og du Vil da få opp en gul liten boks med tekst. Her skal du få lagt inn nøkkelordet Ditt, men det må selvfølgelig da kunne knyttes opp mot hva bildet faktisk er. I dette tilfellet har vi valgt ”Studenter i idrettsutdanning på NIH2008” Brødtekst: Her skal du også på en naturlig måte få inn dine nøkkelord, helst også i noen mellomoverskrifter. Husk at det faktisk er veldig brukervennlig når man Optimaliserer riktig. Lenketekster : Det er å anbefale å lage lenker med nøkkelord i. I denne artikkelen laget vi en lenke helt nederst som het: Les mer om idrettsutdanning ved NIH

6 Dette er din meta description. Denne har Google en tendens til
Å hente opp i søkeresultatet som de to beskrivelseslinjene under ”overskriften” på ett resultat, såfremt nøkkelordet man har Søkt på finnes i denne. Så her anbefales det å lage en selgende Og lokkende tekst med nøkkelord. Her er din meta keywords – denne sees bare av søkemotorer og Den kan også finnes i kildekoden. Denne er i dag ikke spesielt viktig, Men om du har tid og mulighet, så kan du gjerne skrive inn nøkkelord Som er relevant til teksten du har skrevet. Her gjelder ”Less is more”. Maks 15 ord, men jo færre jo bedre.

7 Ny mal for Målet er å ferdigstille denne i slutten av august

8

9

10

11 11

12 Utvikleren trenger svar på:
Komplett liste over punkter i toppmenyen Liste på 4-6  målgrupper/temaer for forsideillustrasjonen. (evt annet antall hvis det er nødvendig Hvor mange ”annonser” ønsker dere plass til? Eksempel på tekst/bilde som skal inn i en slik annonse

13 Statistikken Nå har Xtractor vært operativ en stund Tilbakemeldinger?
Hvor mange vil også få tilsendt rapporter?

14 2 dagers webworkshop i september
Oppdatere sidene med nøkkelord Rette opp tekniske feil Legge inn sidene i ny mal

15 Unike besøkende

16 Unike besøkende, utvikling

17

18 Avstøtningsraten


Laste ned ppt "Agenda Velkommen til nye medlemmer!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google