Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

BRIDGE - Et spill for livet Lær bridge med Mo Bridgeklubb Mo Bridgeklubb Medlemmer:30 Klubbkvelder:Tirsdager kl.18.15 Spillested:Lille.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "BRIDGE - Et spill for livet Lær bridge med Mo Bridgeklubb Mo Bridgeklubb Medlemmer:30 Klubbkvelder:Tirsdager kl.18.15 Spillested:Lille."— Utskrift av presentasjonen:

1 BRIDGE - Et spill for livet Lær bridge med Mo Bridgeklubb Mo Bridgeklubb http://2057.bridge.no Medlemmer:30 Klubbkvelder:Tirsdager kl.18.15 Spillested:Lille samfunnssal Mo Styreleder:Bjørnar Småli 905 00 388 bjornar.smali@celsanordic.com Andre bridgeklubber i Rana: Båsmo BK http://2029.bridge.no http://2029.bridge.no Klubbkvelder:Torsdager kl. 18.15 Spillested:Ytteren aktivitetssenter Sjona - og Utskarpen BK http://2077.bridge.no Klubbkvelder:Mandager kl. 19.00 Spillested:Utskarpen skole Norsk Bridgeforbund Vel 10 000 medlemmer i 450 klubber organisert i 26 kretser spredt over hele landet. Bridge er verden mest spilte spill. Bridge er sosialt, spennende og utfordrende. Finn ut mer om bridge her: www.bridge.no http://nbfhelgeland.no http://2057.bridge.no www.bridgebase.com

2 Kort om bridge Bridge er et kortspill for fire personer, der to og to spiller i lag, og danner et makkerpar. Spillerne får navn etter hvor de sitter rundt bordet, slik at Nord spiller på lag med Syd, og Øst med Vest. Vi spiller med vanlig kortstokk, og alle 52 kortene deles ut. Hver spiller får altså 13 kort hver. Du kan spille bridge i klubb, spille nettbridge, delta i turneringer eller bare samle venner til et slag bridge. Bridge spilles over hele verden. I tillegg til klubb- og kretsmesterskap arrangeres også nasjonale mesterskap, EM, VM og OL. Spillets idé Selve spillet går ut på at du sammen med din makker skal ta så mange stikk som mulig. Et stikk består av et kort fra hver av spillerne. Første kort i hvert stikk bestemmer hvilken farge (♣, ♦, ♥, ♠) som skal spilles, og en følger på i rekkefølge med urviseren. Den spilleren som har lagt på det høyeste kortet i den utspilte fargen vinner stikket. I bridge er esset det høyeste og toeren det laveste kortet i hver farge. I hvert stikk kan du legge hvilket kort du vil – høyt eller lavt – i den utspilte fargen. Bridgekurs for ungdom Et ledd i bridgeklubbens virksomhet er rekruttering av nye spillere. Vi satser på elever i videregående skole og holder kurs: Lynkurs; Bridge på 1 - 2 - 3 Tid: 8. sept. 2010 kl 16:00 – 19:00 Sted: Polarsirkelen vgs, Kongsvg kantina Oppfølging; Bridgekurs for nybegynnere Tid: 15.09, 22.09, 29.09 og 06.10. Sted: Polarsirkelen vgs, Kongsvg kantina Alle deltakere blir fulgt opp av Mo Bridgeklubb, og blir tildelt en ”fadder”, dvs. en erfaren bridgespiller, som skal være medspiller (makker) på klubbkvelder i en periode. Deltakelse på bridgekurs med kursmateriell er gratis. Hvorfor bridge? Håkon Bogen – 23 år Jeg liker kortspill. Bridge er et sosialt spill hvor man får mange venner. Ingen spill er like, noe som gjør at hvert spill er spennende og interessant. Spillet er ikke basert på flaks, så turnering og konkurranser blir rettferdige og artige å delta i. Liv Hansen – 86 år og fortsatt aktiv bridgespiller ”Bridge er alfa og omega for meg. Sett meg til et bridgebord og jeg blir nesten vektløs og utenfor meg selv på et vis, uansett form.” Liv er klubbens eldste spiller med sine 86 år. Bridge er et spill for livet! Sverre Selfors – 59 år Bestemor lærte meg bridge da jeg var 11 år. De manglet 4. mann til familiekosen med kortstokken. Det ble full tenning. Bridge har skaffet meg mange venner og mye glede ved å konkurrere. Lagkamp er artigst. Nå er det barnebarna som skal lære bridge.


Laste ned ppt "BRIDGE - Et spill for livet Lær bridge med Mo Bridgeklubb Mo Bridgeklubb Medlemmer:30 Klubbkvelder:Tirsdager kl.18.15 Spillested:Lille."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google