Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

UTBREDELSETEKNIKKER MINIBRIDGE – LYNKURS. BRIDGE PÅ 1-2-3 BRIDGE PÅ 1-2-3 MARIANNE UTARBEIDET BROSJYREN I FORBINDELSE MED KAMPANJEN ” VÆR EN BRIDGEVENN.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "UTBREDELSETEKNIKKER MINIBRIDGE – LYNKURS. BRIDGE PÅ 1-2-3 BRIDGE PÅ 1-2-3 MARIANNE UTARBEIDET BROSJYREN I FORBINDELSE MED KAMPANJEN ” VÆR EN BRIDGEVENN."— Utskrift av presentasjonen:

1 UTBREDELSETEKNIKKER MINIBRIDGE – LYNKURS

2

3 BRIDGE PÅ 1-2-3 BRIDGE PÅ 1-2-3 MARIANNE UTARBEIDET BROSJYREN I FORBINDELSE MED KAMPANJEN ” VÆR EN BRIDGEVENN – VERV EN BRIDGEVENN” UTSENDING AV 6 EKSEMPLAR (2*3) SOM VEDLEGG TIL MEDLEMSBLADET CA. 60.000 EKSEMPLARER UTDELT TIL MEDLEMMENE HENSIKT AT ALLE MEDLEMMENE KAN INTRODUSERE BRIDGEN FOR EN VENN/BEKJENT.

4 HENSIKT LETTERE TILGJENGELIGHET GI EN ENKEL GRUNNINNFØRING I GRUNNREGLENE FOR SPILLET GI ET VERKTØY FOR TIL MEDLEMMENE

5 BAKGRUNN TILBAKEMELDINGER ”BRIDGE ER FOR VANSKELIG”. VANSKELIG Å FÅ REKRUTTERT NYE NÅR EN IKKE VET HVA BRIDGE GÅR UT PÅ FØR PÅ KORTSTOKKENE. ET ”JOKERKORT” MED GRUNNREGLER OG POENGBEREGNING.

6 LYNKURS SAMME BEGRUNNELSE SOM FOR ”BRIDGE PÅ 1-2-3. GJØR SPILLET LETTERE TILGJENGELIG. KURSET PASSER I DE FLESTE SAMMENHENGER OG BYGGE PÅ KAPITLENE 1,2,3 I DET NYE OPPLÆRNGSMATERIELLET ”SPILL BRIDGE”. (SVEN-OLAI SOM HAR LAGET DETTE)

7 KURSET KURSET ER MENT Å VÆRE UFORPLIKTENDE MELDEDELEN FORENKLET SPILLER SOM VANLIG BRIDGE

8 KURSET PASSER FOR KURSET PASSER FOR ALLE, I ALLE ALDERE HELGESAMLING FOR UNGDOM ETTERMIDDAGSKURS I BEDRIFTEN FORKURS TIL KLUBBENS REGULÆRE BRIDGEKURS OPPLÆRING AV NABOEN PÅ HYTTA

9 ØVELSE DEMONSTRER FOR KLUBBENS MEDLEMMER HVORDAN BROSJYREN ER TENKT MENT Å BRUKE TENK FORENKLET, BEGRENS INNFØRINGEN AV REGLER UTOVER DET SOM ER I BROSJYREN. ET MÅL. FORENKLER KLUBBEN I FORHOLD TIL REKRUTTERING.


Laste ned ppt "UTBREDELSETEKNIKKER MINIBRIDGE – LYNKURS. BRIDGE PÅ 1-2-3 BRIDGE PÅ 1-2-3 MARIANNE UTARBEIDET BROSJYREN I FORBINDELSE MED KAMPANJEN ” VÆR EN BRIDGEVENN."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google