Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger."— Utskrift av presentasjonen:

1 Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger Johanne Ravndal Vara: Trond Vervik

2 Styrets arbeid  Styret har hatt mange møter siste året. Vi har og to fra styret i Sandnes som sitter i styret for kretsen.  Vi fordeler nå flere oppgaver på styrets medlemmer og det jobbes bra blant styremedlemmene.  Viktige oppgaver har vært:  Få på plass klubb admin og registrere medlemmer.  Kontroll av medlemskontingenter med egen medlemsansvarlig  Overganger og lisenskontroll  Tilrettelegge for trenere og flere ungdomslag  Vanlig oppgaver som søknader, arrangere miniturnering og avslutning mm.  Få på plass ny hjemmeside  Det jobbes med sponsoravtale og ny bankforbindelse.

3 Årets overskudd var på hele 206 373,23 og skyldes i hovedsak at vi har hatt mindre utgifter, ikke kjøpt dyrt utstyr samt fått refusjon innbetalt dette året for vantet som ble kjøpt i fjor. Også fond ga et betydelig tilskudd på inntektssiden. Fondsandelene ble solgt i høst da det var litt usikre tider og vi ville sikre en god avkastning på fondsandelene. Inntektene fra bingo sank også i år og er kommet ned på et nivå der vi forventer det vil holde seg fremmover. Vi har økt antall betalende medlemmer betraktelig og hadde 95 betalende medlemmer i fjor. Vi forventer at dette tallet vil stige ytterligere når vi får på plass klubb admin for fult til neste sesong.

4 Treningstider og lag 2012/2013  Mandager i gymsal Sandved skole kl 20.00-21.30  Tirsdager i Hanahallen kl 16.00 – 22.30  Tirsdager i gymsal Trones skole kl 18.00-21.00  Torsdager i Sørbøhallen kl 18.00-21.00 Vi har nå hele 10 minilag fordelt på Hana, Sørbø, Trones og Sandved. Herrer A og B lag samt damelag og G15. G13 måtte vi dessverre trekke.

5 Sportslige resultater  På minilagene våre er det mange flinke gutter og noen jenter. De viser fin utvikling og har mange flinke og engasjerte trenere. En stor takk til trenere for den enorme jobben som legges ned hver uke i sesongen. Sandnes deltar med mange lag på hver miniturnering.  G15 laget har kjempet mot Sola i mang en kamp om topp plassering i pulje A. Det ble en flott 2 plass på laget med mange spennende spillere. Trener Jan Edvin Søndenå har fulgt guttene i mange sesonger nå og vi får håpe de kan klare en 1 plass og NM sluttspill neste sesong. Bra jobba!

6  Damelaget gjør stadig noen fremskritt, men ender på siste plass i serien også i år. Det er bare å brette opp armene.  Herrer B-lag samler de som vi ikke har tilbud til på G17 og de som ønsker litt mindre seriøs serie å spille i. Dette laget vil forhåpentlig vis lokke med enda flere spillere slik at vi har stor nok tropp til å stille 2 rekker på alle kamper.  A-laget har gjort store fremskritt under Christians ledelse. Laget vant 1. divisjon Rogaland og var et mål i fra seriemester tittelen, 1. div vest. Styret har bestemt at klubbens mål skal være å etablere et lag i eliteserien i løpet av de nærmeste årene. Det er mange ting som skal på plass og vi er i gang med jobben.


Laste ned ppt "Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google