Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Aak AS ÅNDALSNES Aak AS Øran Vest 6300 Åndalsnes Tlf.:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Aak AS ÅNDALSNES Aak AS Øran Vest 6300 Åndalsnes Tlf.:"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Aak AS ÅNDALSNES Aak AS Øran Vest 6300 Åndalsnes Tlf.: +47 71 22 71 00
BERGEN Aak AS Fjøsangerveien 50C 5059 Bergen Tlf.: TØNSBERG Aak AS Åslyveien 15 3170 Sem Tlf.: STAVANGER Aak AS Verksgata 54 4013 Stavanger KRISTIANSUND Aak AS Omagata 110C 6517 Kristiansund Tlf.:

3 Innhold Hvem, hva, hvor ? Bakgrunn og utvikling Selskapsstruktur
Oppdrag og prosjekter Engineering og prosjektledelse Rådgivning Opplæring og kursvirksomhet Utstyr

4 Hvem, hva, hvor ? Skandinavias fremste kompetansemiljø innen arbeid i høyden Ca 100 ansatte i Aak AS Hovedkontor og administrasjon i Åndalsnes Avdelingskontorer i Bergen, Stavanger, Tønsberg og Kristiansund Hovedkunder innen olje/gass, tele/kraft, infrastruktur Sertifisert kvalitetssystem i hht. EN ISO 9001:2000 Sertifisert sakkyndig virksomhet på løfteredskap og løfteinnretninger Aak AS skal være en internasjonalt ledende leverandør av løsninger for sikker og effektiv arbeidsutførelse på konstruksjoner med krevende atkomst

5 Bakgrunn og utvikling Aak Fjellsportsenter stiftet 2. april 1987 som et senter for klatring og fjellsport. Første selskap til å introdusere og få aksept fra myndigheter og industrien for bruk av tilkomstteknikk på norsk sokkel (1990). Gjennombrudd som leverandør av fallsikringsutstyr i 1993 gjennom utviklingsprosjekt med Telenor (ny seletype). Engasjert i nasjonale og internasjonale fora for standardisering av metoder og utstyr for sikkert arbeid i høyden.

6 Selskapsstruktur Subsea operasjon Decommissioning Arbeid i høyden
57,5% 100% 20% Subsea operasjon Decommissioning Arbeid i høyden Engineering Utstyr/Kompetanse Inspeksjon Tilstandskontroll

7 Oppdrag og prosjekter Aak utfører multidisipline EPCI-prosjekter med hovedvekt på mekanisk arbeid Engineering Prosjektledelse Kaldt arbeid konsept Sikringsledelse Tilkomstteknikk Atkomstutstyr Inspeksjon Rigging Sveising Riving Installasjon Overflatebehandling Elektro

8 Engineering og prosjektledelse
Aak AS har en gruppe erfarne ingeniører og prosjektledere. Gruppen utfører metodestudier, planlegging, konstruksjonstegning og beregning, prosjektering og prosjektgjennomføring. Engineering gruppen består i hovedsak av TT-folk. Vi kan høste fordeler med sikringsleder og prosjektleder i én og samme person. ”Hands on” engineering gir god kommunikasjon og kontroll i prosjektene. Stein Ivar Gravdal er med i engineering gruppen. Her snur han i tide på ekspedisjon i Pakistan.

9 Rådgiving 20 år med TT-arbeid offshore gir Aaks prosjektledere god bakgrunn som rådgivere. Målet er å kunne planlegge gode og effektive løsninger på designstadiet. Aaks engineering gruppe benytter Solid Works i designstudier. Vurdering av risiko, parallelle aktiviteter og gjennomførbare løsninger sees i sammenheng gjennom hele prosjektet. Vi bidrar til å finne de sikreste og mest kosteffektive løsningene for arbeid i høyden, samtidig som vi sikrer at alle pålagte krav gitt i forskrifter og standarder ivaretas.

10 Opplæring og kursvirksomhet
Aak leverer modularisert opplæring innen; Fallsikring Redning Tilkomstteknikk Rigging, Stropp og anhuker Stillas Totalt har ca personer vært gjennom kurs hos Aak. Aak har vært sentral i opprettelsen og utviklingen av bransjeorganisasjonen SOFT. Aak er nominert av Standard Norge til å være norsk representant i CEN. Høydekonferansen – Sikkert arbeid i høyden er etablert på initiativ av Aak.

11 Utstyr Aak leverer utstyr i tre kategorier: Fallsikringsutstyr
Redningsutstyr Faste systemer Med 80 erfarne klatrere på laget får vi stadig tilbakemeldinger på utstyrssiden. Samarbeidet mellom opplæringsavdeling og brukergruppen videreføres til utstyrsavdelingen. Denne sirkelen av erfaring og kompetanse setter Aak i stand til å utvikle optimale løsninger basert på behov og krav. Aaks personell utfører periodisk kontroll og sertifisering av fallsikringsutstyr uansett merke.

12 Takk for oppmerksomheten!


Laste ned ppt "Aak AS ÅNDALSNES Aak AS Øran Vest 6300 Åndalsnes Tlf.:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google