Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Norsk friidretts ungdomskomitè. Meg! Navn: Thomas Hordnes Alder: 22 år Yrke: Student, Universitetet i Stavanger, Bygg ingeniør Drev aktivt med friidrett.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Norsk friidretts ungdomskomitè. Meg! Navn: Thomas Hordnes Alder: 22 år Yrke: Student, Universitetet i Stavanger, Bygg ingeniør Drev aktivt med friidrett."— Utskrift av presentasjonen:

1 Norsk friidretts ungdomskomitè

2 Meg! Navn: Thomas Hordnes Alder: 22 år Yrke: Student, Universitetet i Stavanger, Bygg ingeniør Drev aktivt med friidrett til en alder av 19 Sitter i norsk friidretts ungdomskomitè med 5 andre Utdannet kretsdommer

3 Nyttårsønske! Vi i ungdomskomiteen har et ønske om at flere unge både aktive og ikke fult så aktive ungdommer skal ta dommerkurs. Både for deres egen skyld og for å hjelpe klubbene sine med å bidra på stevner. Vi tror dette kan hjelpe de med en bedre forståelse for idretten sin og mindre belastning på hver enkelt dommer.

4 Dommerkurs for ungdom Det mangler ikke på ungdommer som har lyst til å ta dommerkurs. Bare på kompetansehelgen neste helg er det over 30 påmeldte! Nå som også E- læringskurset er på plass kan vi skape en kombinasjon av praktis og eksamen på en helg og hjemme studier gjennom E- læringskurset. Vi tror at så lenge vi kan skape noe sosialt rundt kurset, så vil ungdommen komme.

5 Utfordring/ Forslag Dommerkurs Helgekurs  Fre- sønd Mulighet for å ta bare løp/ hopp/ kast Mer praksis under kurset Mentor etter kurset på de første stevnene Mulighet for å prøve seg på litt større stevner etterhvert Sosialt opplegg rundt kurset

6 Utfordring Det mange frykter er at når de først har fått et dommerkurs så vil de bli ringt opp hver helg for å bli spurt om de kan hjelpe til. De må ikke brukes opp med en gang!

7 INNSPILL!?


Laste ned ppt "Norsk friidretts ungdomskomitè. Meg! Navn: Thomas Hordnes Alder: 22 år Yrke: Student, Universitetet i Stavanger, Bygg ingeniør Drev aktivt med friidrett."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google