Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004."— Utskrift av presentasjonen:

1 NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004

2 Landsmøtet i 2001 gav oss 4 hovedmål og arbeide ut ifra. Kompetanse og kvalitet Kompetanse og kvalitet Inntekt og arbeidsforhold Inntekt og arbeidsforhold Helsepolitikk og samfunnskontakt Helsepolitikk og samfunnskontakt Organisasjon Organisasjon

3 Kompetanse og kvalitet Vi vil arrangere fagmøter som fenger mange medlemmer. Vi vil arrangere fagmøter som fenger mange medlemmer. Vi vil arrangere fagmøter som fenger spesielt interesserte medlemmer Vi vil arrangere fagmøter som fenger spesielt interesserte medlemmer Vi vil samarbeide med og støtte lokale interessegrupper. Vi vil samarbeide med og støtte lokale interessegrupper.

4 Inntekt og arbeidsforhold NFF avdeling Telemark har som mål å bidra til og gi opplæring og støtte til alle tillitsvalgte og kontaktpersoner. NFF avdeling Telemark har som mål å bidra til og gi opplæring og støtte til alle tillitsvalgte og kontaktpersoner. Hvert medlem i Telemark skal vite hvem som er deres tillitsvalgt eller kontakperson. Hvert medlem i Telemark skal vite hvem som er deres tillitsvalgt eller kontakperson.

5 Helsepolitikk og samfunnskontakt Styret har som mål å være aktive og engasjerte, og stimulere våre medlemmer til det samme. Styret har som mål å være aktive og engasjerte, og stimulere våre medlemmer til det samme.

6 Organisasjon Fystikka skal være et godt informativt medlemstilbud og den skal komme i postkassa. Fystikka skal være et godt informativt medlemstilbud og den skal komme i postkassa. Telemark skal ha en god diskusjon på landsmøtesaker, og sende en bredt sammensatt gruppe delegater. Telemark skal ha en god diskusjon på landsmøtesaker, og sende en bredt sammensatt gruppe delegater.


Laste ned ppt "NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google