Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Prosjektsamarbeid på VG1 – byggfag Prosjekt ”sykkelskur”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Prosjektsamarbeid på VG1 – byggfag Prosjekt ”sykkelskur”"— Utskrift av presentasjonen:

1 Prosjektsamarbeid på VG1 – byggfag Prosjekt ”sykkelskur”

2  Utgangspunkt i elevens behov for mestring og læring.  Bedre elevens mulighet til å se sammenhengen mellom de enkelte fag.  Et ”stunt” for å få til et samarbeid mellom fellesfag - lærerne og programfaglærerne.  En ”trend” i tiden. Viktige stikkord er : Tverrfaglighet og yrkesretting.

3  Hentet erfaring fra prosjekt for forrige skoleår.  De fagene som er involvert: Norsk, engelsk, naturfag, matematikk og bransjelære/tegning.  Tatt opp som sak på første klasselærerråd i høst (halvårsplan).  Ut fra det vi ble enige om ble det laget en prosjekt - mal.

4 Den enkelte lærer forteller kort om hvordan det enkelte fag ble ivaretatt.

5  Elevene syntes det var en positiv måte å jobbe på.  Elevene mente de lettere så sammenhengen mellom fag, og at fag hører sammen.  I noen fag hadde elevene for god tid.  Neste gang vil vi tilpasse oppgavene til de modulene elevene jobber med der og da.  Programfaglærerne har et spesielt ansvar for å ta initiativ til tverrfaglige prosjekt.  Til slutt: Det er et ønske fra programfaglærerne å få beholde de samme fellesfaglærerne over flere år, dette for å skape kontinuitet, forståelse og tilhørighet til byggfag.


Laste ned ppt "Prosjektsamarbeid på VG1 – byggfag Prosjekt ”sykkelskur”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google