Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nye websider for Sørli skole

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nye websider for Sørli skole"— Utskrift av presentasjonen:

1 Nye websider for Sørli skole
Prosjekt 5E vår 2002 Av Jomar Estenstad

2 Presentasjon av oppgavestiller
Sørli skole er en barneskole beliggende i Nittedal kommune. Skolen er en 1- 7 skole med en klasse på hvert trinn. Skolen har ca 170 elever og ca 20 ansatte Kontaktperson ved skolen har vært rektor.

3 Hvorfor denne oppgaven?
Siden store deler av studiet er konsentrert rundt web – er det naturlig å ha en oppgave som går på det. Jeg er lærer ved skolen og det forenkler arbeidsprosessen. Som skolens IKT – kontakt hadde jeg måttet utforme nye sider uansett, ved å knytte det samme får jeg brukt mer tid på de.

4 Hva var før situasjon? Skolen hadde en web – side lagetav en av foreldrene på skolen. Den var ikke blitt oppdatert, og den hadde lite innhold. Layouten på sidene var enkel og lite tiltalende. Den ble ikke benyttet av foreldrene.

5 Hva ønsker en å oppnå med sidene?
Målet er at sidene skal bli et sted hvor foreldre kan finne informasjon om hva som foregår på skolen. Det skal være mulig for andre å bli kjent med skolen. Det skal gi et inntrykk av hvilken pedagogisk plattform skolen bygger ut ifra.

6 Forts. mål Det skal være mulig for andre skoler å hente tips til sine planer og lignende. En skal prøve å gjøre skolen lettere tilgjengelig for foreldrene.

7 Hva er blitt gjort? Sidene er totalt renovert og har fått et helt nytt utseende. Det er blitt opprettet maler for å lette vedlikehold av sidene. Det er laget en katalog struktur for siten. Infoheftet som skolen gir ut til foreldrene er lagt ut på nett.

8 Forts. Halvårsplaner for alle klasser er lagt ut på nett.
En del andre planer for de ulike klassene er også lagt ut. Det er laget en presentasjon av skolens bygninger som skal inneholde bilder fra alle rom. Det er lagt ut en del annet stoff om skolen.

9 Utstyr og programvare som er blitt brukt
Macromedia Dreamweaver 4.0 Adobe Photoshop 6.0 Read I.R.I.S. OCR – program Utstyr: Olympus Camedia digitalt camera Agfa SnapScan scanner

10 Hva gjenstår? Finne ytterligere områder som sidene kan brukes til kommunikasjon hjem – skole på. Få til en mer aktiv e-post bruk ved skolen. Det vil gi større nytte av sidene. Få klarsignal fra foreldre for å få legge ut bilder av elevene (spørsmål om det er sendt ut). Få laget gode presentasjoner av de ulike klassene


Laste ned ppt "Nye websider for Sørli skole"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google