Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

M4: Bilde – oppgave 1 Bildet ”Spiders web”, som er tatt av Ian Britton, lastet jeg ned fra sidene til Freefoto.com som du kan finne på følgende adresse:

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "M4: Bilde – oppgave 1 Bildet ”Spiders web”, som er tatt av Ian Britton, lastet jeg ned fra sidene til Freefoto.com som du kan finne på følgende adresse:"— Utskrift av presentasjonen:

1 M4: Bilde – oppgave 1 Bildet ”Spiders web”, som er tatt av Ian Britton, lastet jeg ned fra sidene til Freefoto.com som du kan finne på følgende adresse: http://www.freefoto.com/preview.jsp?id=01-17-5&k=Spiders+Web http://www.freefoto.com/preview.jsp?id=01-17-5&k=Spiders+Web

2 M4: Bilde – oppgave 1 •Times Square i New York •Foto av Ian Britton •Bildet er å finne på sidene til Freefoto.com, http://www.freefoto.com/preview.jsp? id=1210-19-56&k=Times+Square+- +New+York+City http://www.freefoto.com/preview.jsp? id=1210-19-56&k=Times+Square+- +New+York+City •Freefoto.com gir deg mulighet til å bruke bilder fra Deres bildebank til ikke-kommersielt bruk hvis du samtidig legger til en link til sidene og forteller om nettstedet.

3 M4: Bilde - Oppgave 2 På Google-bildesøk fant jeg dette bildet som jeg kan bruke i presentasjoner til for eksempel elever med idrettsfag, fordypning fotball. Bilder er med på å gi presentasjoner et bedre visuelt inntrykk, samt ”løser opp” mye tekstinformasjon.

4 M4: Bilde – oppgave 2 Jeg har hatt den store glede av å være med som lærer når VK II Idrettsfag ved Fosen Vgs har gjennomført friluftsturer denne vinteren og våren. Etter turene skal de skrive turrapport, og bilder som dette kunne ha blitt brukt på forsiden for å sette leseren i riktig stemning.

5 M4: Bilde – Oppgave 4. Orginalbildet og B1a Her har jeg kopiert et utsnitt (fisken) av bildet og limt det inn igjen flere ganger slik at det ser ut som om Isak har fått storfangst. En real fiskehistorie…!

6 M4: Bilde – Oppgave 4. B1b og orginalbildet Her har jeg tatt kopi av et utsnitt av bildet og på den måten laget et helt nytt bilde, et portrettbilde.

7 M4: Bilde – Oppgave 4. Orginalbildet og B1c Ved å beskjære en del av bildet og lagre som nytt bilde, får man frem selve hovedmotivet bedre. Samtidig mister man litt av miljøet rundt som også kan være ønskelig å vise.

8 M4: Bilde – Oppgave 6 Til venstre: Strektegning Til høyre: Fargebilde Neste lysbilde: Gråtonebilde

9 M4: Bilde – Oppgave 6 Bildet er gjort om til gråtonebilde i bildebehandlingsprogrammet Adobe Photoshop. Tasteveiledning: File>Open (Finne aktuelt bilde)>Image>mode>greyscale>Save as


Laste ned ppt "M4: Bilde – oppgave 1 Bildet ”Spiders web”, som er tatt av Ian Britton, lastet jeg ned fra sidene til Freefoto.com som du kan finne på følgende adresse:"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google