Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi håper og tror det kommer 4-5

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi håper og tror det kommer 4-5"— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi håper og tror det kommer 4-5
Vi håper og tror det kommer mennesker til banen til sammen de 2 ukene Junior-VM og NM-finalene går. Marienlyst Kunstis-stadion er blitt en fantastisk lekeplass for bandy- og skøyte-aktiviteter, midt i sentrum av byen, og med en enorm tilstrømning av folk på skøyter, både store og små, og både tidlig og sent. Drammen Bandy er en klubb som nå samler bandy-spillere og ledere fra hele byen, og som har 173 medlemmer med stor aktivitet og bandyinteresse. Nå venter det større arrangementer hvor vi trenger hjelp til gjennomføringen. ENDELIG ER NM-FINALENE OG ET VM TILBAKE I BYEN VÅR. Vi vil gjerne ha med Deres logo på putene som skal ramme inn banen under mesterskapene. Til sammen mennesker kommer til anlegget, og Dere blir garantert synliggjort. 1 x 2,5 meter er putenes mål ,- er prisen for reklameplassen på èn pute ,- er prisen for plassen over 2 puter ,- koster det om Dere vil benytte 4 puters lengde. Så kan Dere da også vise budskapet Deres over 10 løpe-meter. Vær snill og bli med oss å jobbe for ungdommen der hvor de utvikles og trives. Vi lover deg positiv synlighet mot mennesker, tilbake for pengene.

2 Mange muligheter under mesterskapene:
VM/NM Program og annonser Kr Program og annonser Både junior VM og ikke minst NM-finaleuka, får egne trykte programmer. Deles ut i bandymiljøene, på kampene og i nærområdene i byen. Presentasjon av lag, spillere og ledere. 1/4-side, 1/2-side og hel-sides annonseplasser….. Match-sponsor Kr avhengig av hvilken match Match-sponsor Alle kamper, 12 under VM og 12 under NM, ønsker vi oss en kampsponsor til, Vi annonserer DERES BUDSKAP over høyttaler 3-4 ganger under matchen, og vi annonserer Dere som matchens sponsor av premier til for eksempel pauseutlodning, aktivitet og bestemannspremie. Prisen avhengig av hvilken kamp. Dommer-reklame under NM-finalene Kr På alle dommernes drakter. NRK sier; ”Beste og oftest synlige reklameplass er på dommera…” Vår nettside - annonseplass Kr En av de mest leste nettbandy-sider i Norge med treff til nå. Mye besøk og ofte sett. DIN LOGO med link til Dere. HELE TIDEN på nett.. Veggen på Marienlyst og Sportskafeen Kr Historie på veggen Vi har til oppgave å sette sammen en billed-vegg i midtrommet på nye Tribune Vest. En samling av bandy-historien i Drammen i tekst og bilder bilder med rammer og tekst. Vi trenger en sponsor som får sin logo på denne veggen..!! Permanent 3-10 år. Høyttaler-annonsering Kr pr. gang Høyttaler-annonsering Vi regner ikke med tusenvis på våre kamper, men et bandymiljø som etter hvert nå vil øke interessen og tilstrømningen også av publikum. Vi får besøk av de beste lagene utenfra og Deres tilhengere. Vi annonserer gjerne DERES BUDSKAP over anlegget på Marienlyst. Har DERE GODE TILBUD, kan vi gjerne fortelle Marienlyst-folket om det….. Alle priser er ment eksklusiv kostnader til logomateriell og trykking.

3 Annonsegrunnlag Marienlyst Kunstis U19 VM og NM-finaler 2006
Ja takk. Vi vil gjerne bidra til bandyfest på Marienlyst; Firma: _______________________ Kontaktperson: _________________ Telefon: ______________________ har banner eller skilt selv: Kryss av i boksen om Dere..: vil ha hjelp til banner eller skilt: Kryss av i boksen om Dere... Skriv inn antall pute-plasser a 2,5 meter Dere ønsker: 1=2,5m 2=5m 3=7,5m 4=10meter….. Avtalt annonsepris ekskl. event. produksjonskostnader Firmasignatur: _________________ Drammen Bandy signatur: _________________


Laste ned ppt "Vi håper og tror det kommer 4-5"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google