Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ran Det er mye enklere å huske personer fra/under et ran om du kan benytte en av de følgende ansiktformer. Tren og test deg selv ved å forsøke å tegne.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ran Det er mye enklere å huske personer fra/under et ran om du kan benytte en av de følgende ansiktformer. Tren og test deg selv ved å forsøke å tegne."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ran Det er mye enklere å huske personer fra/under et ran om du kan benytte en av de følgende ansiktformer. Tren og test deg selv ved å forsøke å tegne deg selv, kollegaer eller venner.

2 Ansiktsform

3  Spesielle kjennetegn
Signalement Kjønn Mann/kvinne Alder Høyde Hudfarge Legemsbygning  Hår Farge: Fasong: Lengde:  Bart/ skjegg  Øyne Farge m.m  Dialekt / språk  Spesielle kjennetegn Bar vedkommende på noe? Eventuelt hva?

4 Under truende situasjoner
Adlyd den som truer så langt det er mulig. Forsøk å snakke personen til ro. Er du ikke sikker på hva problemet er – spør! Forsøk å være rolig og observer hvordan personen ser ut. Prøv å huske hva som ble sagt. Hvis det krever mange prosedyrer: for eksempel åpne kassen, forklar hele tiden hva du gjør. Dersom noen kommer uventet inn i lokalet, gjør oppmerksom på dette. Dersom du må strekke deg etter noe eller beveger deg, fortell hvorfor du gjør det.


Laste ned ppt "Ran Det er mye enklere å huske personer fra/under et ran om du kan benytte en av de følgende ansiktformer. Tren og test deg selv ved å forsøke å tegne."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google