Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Forslag: Nytt Jolleskur Breivig. Frode Sjøthun 04.03.14 Versjon 0. 1.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Forslag: Nytt Jolleskur Breivig. Frode Sjøthun 04.03.14 Versjon 0. 1."— Utskrift av presentasjonen:

1 Forslag: Nytt Jolleskur Breivig. Frode Sjøthun 04.03.14 Versjon 0. 1

2 Forslag til plassering: Se illustrasjon i blått. Krever oppgradering av fundament/ brygge. Leie av jolleplass i skur pr. jolle à kr.250,- pr.år. Lag en ”plattform” på baksiden av jolleskur. Der kan det ligge slepe- og joller på sjøen hektet på en kryssende vaier i luften. Leie av jolleplass på sjø pr. slepejolle à kr.100,- pr.år, for jolle tom 3,7mtr à kr.250,- pr.år og for jolle tom 5,0mtr à kr.500,- pr.år.” Nytt jolleskur Ny jollehavn

3 3 Nytt Jolleskur

4 4

5 5 Det har på flere Generalforsamlingen hvert presentert/ diskutert forslag til et ekstra Jolleskur. Vårt forslag går ut på å sette en kopi av jolleskuret vårt vis a vis.

6 6 Nytt Jolleskur Det har på flere Generalforsamlingen hvert presentert/ diskutert forslag til et ekstra Jolleskur. Vårt forslag går ut på å sette en kopi av jolleskuret vårt vis a vis. – her presentert.  Estetisk og ryddig  Vinkling av tak ned mot sjø  Dekke behov  Rydder bort joller som i dag er lagret på bryggen  Større areal tilgjengelig for behandling av seil  Mengdeberegnes for kalkyle.  Byggesøknad?  Estetisk og ryddig  Vinkling av tak ned mot sjø  Dekke behov  Rydder bort joller som i dag er lagret på bryggen  Større areal tilgjengelig for behandling av seil  Mengdeberegnes for kalkyle.  Byggesøknad?


Laste ned ppt "Forslag: Nytt Jolleskur Breivig. Frode Sjøthun 04.03.14 Versjon 0. 1."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google