Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
2
Åse Lund Støen og Aud Christensen
Etablereropplæringen i Hedmark – Bedriftsetablereren DA
3
Fagkurs Oppfølgingskurs = fagkurs For de som har startet bedrift
siste tre år Markedsføring og salg Økonomi og strategisk planlegging Veiledning
10
Evaluering sette nye mål ( fokus og konkretisering) med videreplanlegging er viktig for å lykkes!
11
Metode Markedsføring Økonomi
Utgangspunkt i egen bedrift og forretningsplan Praktiske øvelser + teori Økonomi Økonomispill – strategiske valg Beregning av nøkkeltall+budsjett Skatteetaten
12
Våren 2006 Markedsamling 16.og17. Markedsamling 27. og 28. april
Trysil – 12 påmeldte Øk.samling 29. og 30. mars Tynset Markedsamling 27. og 28. april Rena Øk.samling 7. og 8. juni Åsnes, Strandsjø
13
Rekruttering Næringsapparat Innovasjon Norge Annonse
Næringsansvarlig i kommunene Bedriftsetablereren har tatt kontakt med personer som har gått og som Innovasjon Norge har på sin liste
14
Hvordan få informasjon
Utfordring å nå fram med tilbudet om fagkurs. Be interesserte sjekke hjemmesida eller ringe direkte til oss Påmelding til fagkurs:
15
Ramme for grunnkurs Kurssteder er
Fjellregionen Elverum, Hamar og Kongsvinger 10 kurskvelder fra kl Gratis for deltakerne. HFK i samråd med Innovasjon Norge er oppdragsgivere. Bedriftseta-blereren er faglig ansvarlig
16
Grunnkurs Mål Lage egen forretningsplan
Opplæring i sentrale fag for en etablering Bevisstgjøring av hinder og handlingsalternativ Beslutningsgrunnlag for valg om en skal etablere seg eller ikke
17
Metoder Arbeidsbok – individuelt løp Begrepsinnlæring - forståelse
Diskusjon i plenum og grupper Presentasjon i plenum Informasjon fra IN Bank og næringsapp – panel Individuell veiledning
23
Grunnkurs Tynset
24
Våren og høstens kurs Ser ut som alle som ønsker har fått tilbud/plass i vår Høstens datoer blir lagt ut før påske Melde seg på etter hvert direkte til oss- se Avtaleperiode Høst-tilbudet er siste kull før ny runde
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.