Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PROSJEKT FREDAGSKAFFE

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PROSJEKT FREDAGSKAFFE"— Utskrift av presentasjonen:

1 PROSJEKT FREDAGSKAFFE

2 GRUPPEMEDLEMMER Marit Lein Linda Leirvik Jongkol Halvorsen
Lilibeth Edaga Veronica B. Eriksen

3 INTRODUKSJON Vi jobber på Levanger Bo- og Aktivitetsenter. Der hadde vi en tradisjon med fredagskaffe og vinlotteri tidligere. Dette har blitt mer eller mindre borte, uvisst av hvilken grunn. Gjennom deltagelse i medarbeiderskap, fant vi ut at vi ville få i gang dette igjen.

4 Mål Vi ønsker en trivelig avslutning på ei travel arbeidsuke.
På lang sikt håper vi dette blir en rutine, og en kjærkommen avkobling, der også nattevakter, sykmeldte og de i permisjon kan komme.

5 ORGANISERING Satte opp ei liste utfra turnus på hvem som skal ordne med kaffebrød. Skrev ned noen enkle retningslinjer for hvordan fredagskaffen utføres. Den som vinner, kjøper vin/gave til maks 80kr. Ordnet med en økonomiansvarlig. En har ansvar for å skrive påminnelse i dagboka. Vi ønsket også å ”pusse opp” pausekroken vår.

6 ”OPPUSSING” Søkte om midler til å kjøpe duker, lysestaker, lys, servietter, blomster og loddbøker. Dette fikk vi. To i gruppa dro på handletur. Sendt søknad til Samarbeidsutvalget om ny sofa, gardiner og en sjenk.

7 RESULTAT Har kommet i gang, men det er for tidlig å si noe om dette vil bli en trivselsfaktor og en rutine. Vår gruppe føler vi har lagt forholdene til rette for at det skal fungere. Har også fått positive tilbakemeldinger fra våre kollegaer på både ”oppussinga” og at vi har tatt initiativet til å få i gang fredagskaffen.

8 OPPFØLGING Alle i gruppa har ansvar for å oppdatere ”turnus” for kaffebrød. Hele arbeidsgruppa skal være med på å bestemme hva pengene fra loddsalget skal brukes til, fortrinnsvis andre sosiale aktiviteter.


Laste ned ppt "PROSJEKT FREDAGSKAFFE"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google