Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Byggevareindustriens Forening Innenlandsk salgsstatistikk 2011 Byggevareindustriens salgsstatistikk for 2011 viser at det var en økning i omsetning for.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Byggevareindustriens Forening Innenlandsk salgsstatistikk 2011 Byggevareindustriens salgsstatistikk for 2011 viser at det var en økning i omsetning for."— Utskrift av presentasjonen:

1 Byggevareindustriens Forening Innenlandsk salgsstatistikk 2011 Byggevareindustriens salgsstatistikk for 2011 viser at det var en økning i omsetning for 2011 sammenlignet med 2010 på 6,3 % (3,7 % korrigert for prisstigning). Volumet har variert noe gjennom året, men fra august har det ligget stabilt høyere enn samme periode i 2010. Mot slutten av 2011 har det vært relativt sett høyere omsetning av typiske sesongvarer pga. en mild høst som har vært med å løfte den totale statistikken.

2 Denne oversikten viser omsetningsutvikling sammenlignet med året før, ikke korrigert for prisstigning (KPI). Rapporten er basert på utviklingen til salg av produktene; Lettklinker, plastprodukter, gipsplater, sponplater, trefiberplater, takbelegg, takstein, mineralull, gulvbelegg, parkett og andre byggevarer som fremstilles eller forhandles av Byggevareindustriens medlemmer.

3 Denne oversikten viser akkumulert omsetningsutvikling sammenlignet med året før, ikke korrigert for prisstigning (KPI). Rapporten er basert på utviklingen til salg av produktene; Lettklinker, plastprodukter, gipsplater, sponplater, trefiberplater, takbelegg, takstein, mineralull, gulvbelegg, parkett og andre byggevarer som fremstilles eller forhandles av Byggevareindustriens medlemmer.

4 Denne oversikten viser omsetning sammenlignet med samme måned året før, korrigert for prisstigning (KPI). Rapporten er basert på utviklingen til salg av produktene; Lettklinker, plastprodukter, gipsplater, sponplater, trefiberplater, takbelegg, takstein, mineralull, gulvbelegg, parkett og andre byggevarer som fremstilles eller forhandles av Byggevareindustriens medlemmer.


Laste ned ppt "Byggevareindustriens Forening Innenlandsk salgsstatistikk 2011 Byggevareindustriens salgsstatistikk for 2011 viser at det var en økning i omsetning for."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google