Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Markus Zusak. Fakta om Markus Zusak  Markus Zusak er født 23.juni 1973 i Sidney  Moren hans er tysk og faren er østerriksk.  Han bestemte seg for å.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Markus Zusak. Fakta om Markus Zusak  Markus Zusak er født 23.juni 1973 i Sidney  Moren hans er tysk og faren er østerriksk.  Han bestemte seg for å."— Utskrift av presentasjonen:

1 Markus Zusak

2 Fakta om Markus Zusak  Markus Zusak er født 23.juni 1973 i Sidney  Moren hans er tysk og faren er østerriksk.  Han bestemte seg for å bli forfatter allerede som ungdom!  Hans første bok er The Underdog som kom ut i 1999.

3  Bøkene til Markus Zusak er lette å lese og han skriver på en måte som gjør at han treffer ungdom/voksne.  Boktyven, hans nyeste bok kom ut på norsk i 2008. Den er et typisk eksempel på at Markus Zusak er en god forteller.  Denne boken er også basert på noen av krigsfortellingene som Markus vokste opp med.  Både hans mor og far var ivrige fortellere om krigen. Bøkene forteller!

4 Han har skrevet:  The Book Thief (2006)‏  When Dogs Cry (2002)‏  The Messenger (2002)‏  Fighting Ruben Wolfe (2001)‏  The Underdog (1999)‏

5 The Book Thief  Handler om:  Liesel Meminger  2. Verdens krig  Fortelles av «Døden» En spesiell bok

6 ” Boktyven” handler om ni år gamle Liesel Meminger som er datter av en kommunist. Når andre verdenskrig begynner blir moren sent i konsentrasjonseleir, og dermed blir Liesel og broren sent til fosterforeldre. På tur til deres nye hjem i Himmelgaten dør broren av sykdom. Forfatteren av boken, Markus Zusak, har skrevet en fin bok som er lett å lese og der handlingene som skjer beskrives oversiktlig. Dette gjør at jeg klarer å forstå boken og handlingene. Noe som er veldig positivt. Handlingen i boka er rørende og gripende. Den forteller oss en fin historie om hvordan livet kunne være under 2.verdenskrig.

7 The Messenger En bok om  Ed Kennedy  En rekke mysterier  Hans ferd for å hjelpe andre

8 When Dogs Cry En bok om:  Cameron  Jenter  Forelskelse En poetisk bok...

9 Fighting Ruben Wolfe En bok om:  Cameron og Ruben Wolfe  Arbeiderklassen  Boksing

10 The Underdog En bok om:  Cameron og Ruben Wolfe  Å vokse opp  Være usikker  Ferden til å bli en bedre person

11 Meningen min om forfatteren  Jeg mener at Markus Zuasak er en god forfatter, som leverer flotte bøker, som er bra å lese.  Han skriver på en måte som gjør at jeg forstår hva han mener, handlingen er ikke overdramatisert.  Bøkene hans passer for ungdom og voksne.

12 Kilder: http://no.wikipedia.org/wiki/ www.Google.no http://www.stokmarknes.skole.no/skolebiblioteket/filer/boktyven_victoria.doc Lenker til stoff om Markus Zusak og bøkene hans: http://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&u=http://www.fantasticfiction.co.uk/z/markus-zusak/fighting- ruben-wolfe.htm&ei=cCCZSdStA4yT- ga0wf31CA&sa=X&oi=translate&resnum=5&ct=result&prev=/search%3Fq%3DFighting%2Bruben%2Bwolfe %2BMarkus%2Bzusak%26hl%3Dno http://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&u=http://www.fantasticfiction.co.uk/z/markus- zusak/underdog.htm&ei=ZB-ZSanGN5KU- gb6uMSMCQ&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DThe%2Bunderdog%2BMark us%2Bzusak%26hl%3Dno%26sa%3DX http://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&u=http://www.latrobe.edu.au/childlit/Reviews/WhenDogs.htm &ei=tyCZSd_8OMaO-ga- nfGKCQ&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DWhen%2Bdogs%2Bcry%2BMar kus%2Bzusak%26hl%3Dno%26sa%3DG http://translate.google.no/translate?hl=no&sl=en&u=http://www.teenreads.com/reviews/0375830995.asp&ei=B CCZSb_uJ8Oh- gbz8vSFCQ&sa=X&oi=translate&resnum=5&ct=result&prev=/search%3Fq%3DThe%2Bmessenger%2BMark us%2Bzusak%26hl%3Dno%26sa%3DG

13 En presentasjon laget av Victoria Andersen


Laste ned ppt "Markus Zusak. Fakta om Markus Zusak  Markus Zusak er født 23.juni 1973 i Sidney  Moren hans er tysk og faren er østerriksk.  Han bestemte seg for å."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google