Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fredagstimen Jeg har veldig dårlig stemme i dag, så jeg skriver instruksjoner for timene her. I dag skal vi jobbe i grupper fram mot en muntlig framføring.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fredagstimen Jeg har veldig dårlig stemme i dag, så jeg skriver instruksjoner for timene her. I dag skal vi jobbe i grupper fram mot en muntlig framføring."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fredagstimen Jeg har veldig dårlig stemme i dag, så jeg skriver instruksjoner for timene her. I dag skal vi jobbe i grupper fram mot en muntlig framføring i siste del av timen. Temaet er en overgang fra psykologiens historie til psykologien som fag i vår tid.

2 Oppgave om psykologien mot vår tid Fredag 7. september 2012

3 Å få det bedre psykisk Etter 2. verdenskrig, fra ca. 1950, økte interessen for psykologiske spørsmål og for psykologi som fag betraktelig. I takt med at folk fikk det materielt bedre, kom det nå spørsmål om hvordan en kunne få det bedre også psykisk. Læreboka, s 18

4 Gruppearbeid i selvvalgte grupper på 2 – 4 elever Tema: Hva vil det egentlig si å få det bedre også psykisk? Sluttresultat: Muntlig framføring på 4-5 minutter. Valgfritt om dere vil bruke ppt el. andre visuelle hjelpemidler eller ta en rent muntlig framføring. Arbeidsform: Gruppearbeid fram til kl. 10.10, deretter framføring i klassen. (Gruppa velger selv når dere vil ta 10 min. pause.) Etterarbeid: Siste del av timen skal brukes til en evaluering.

5 Arbeidsmateriale Se PULS-programmet om lykke http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/198113/ http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/198113/ 1)Gjengi hovedtrekk i hvordan lykke defineres i dette programmet 2)Finn fram til andre ting som dere mener er viktige for å ha det bra psykisk. 3)Bruk evt. stoff fra læreboka og lærebokas nettsted. Oppgi kilder 4)Manus med kildeliste leveres på ITL

6 Vurdering I vurderingen legges det vekt på - god framføring -at dere klarer å bruke fagstoff og faguttrykk -at dere har en reflektert holdning til problemstillingen -at dere viser kritisk sans i forhold til kilder, og selvstendighet i forhold til bruk av kilder (ikke les opp rene klipp)


Laste ned ppt "Fredagstimen Jeg har veldig dårlig stemme i dag, så jeg skriver instruksjoner for timene her. I dag skal vi jobbe i grupper fram mot en muntlig framføring."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google