Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Drupal Utvikling Spesialist

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Drupal Utvikling Spesialist"— Utskrift av presentasjonen:

1 Drupal Utvikling Spesialist

2 Helios Solutions er en prestisjefull utvikler innen Drupal som leverer skreddersydde løsninger for en rekke bedrifter, fra hoteller og restauranter til byggefirmaer og eiendomsbedrifter. Vi er veldig stolte av å utføre utviklingsprosjekter innen Drupal, og vi tilbyr skreddersydde pakker på en effektiv måte.

3 Vi har et dynamisk team med spesialister innen Drupal, som vellykket har fullført store prosjekter for små, mellomstore og store bedrifter. Helios Solutions har et stort in-house team som er spesialiert i å utvikle skreddersydde produkter i Drupal.

4 Helios De siste 5 årene har vi arbeidet med mange prosjekter basert på Drupal.
På grunn av vår erfaring kan vi tilby høyere effektvitet og kostnadsfordeler for våre partnere.

5 Helios Solutions Tilbyr Følgende Drupal Tjenester:
Utvikling av webapplikasjoner ved bruk av Drupal som rammeverk Utvikling av Drupal teamer Ut Komplett webside/ webportal Modulutvikling

6 Hvorfor Outsource Prosjekter Innen Drupal Til Us?
Helios Solutions forstår Drupal fra topp til tå. Vårt arbeid har høy kvalitet noe som bidrar til at våre kunder kan vokse seg større. Vårt ekspertteam av Drupal-programmerere har erfaring med avanserte Drupal-nettsider med mangfoldige egenskaper.

7 Hvorfor Outsource Prosjekter Innen Drupal Til Us?
En av de største fordelene Helios Solutions kan tilby deg er at vi har innfødte europeiske Prosjektledere i India til å lede dine prosjekter. Dette bidrar til å bygge bro over det kulturelle gapet og kommunikasjonsgapet som eksisterer mellom Europa og India.

8 Hvorfor Outsource Prosjekter Innen Drupal Til Us?
Din outsourcingopplevelse i India vil dermed være den samme som om du jobbet med en europeisk partner. Våre Drupal-utviklere er spesialister i ulike teknologier innen Drupal Content Management System. De hjelper deg med å lage moduler, samt endre eksisterende Drupal-utviklinger i henhold til din virksomhets behov.

9 Å Outsource Dine Drupal-prosjekter Til Us Er Fordelaktig Og Pålitelig Fordi:
Vi har svært talentfulle Drupal utviklingsspesialister, utviklere og teamledere. Vi har 5 års erfaring i utvikling av nettsideløsninger med høy kvalitet. Vi kan tilby meget konkurransedyktige priser sammenlignet med IT-bedrifter i ditt hjemland.

10 Å Outsource Dine Drupal-prosjekter Til Us Er Fordelaktig Og Pålitelig Fordi:
Vi gir deg rask og god støtte etter fullført prosjekt, noe som gir en mye bedre opplevelse enn en utviklingsfrilanser innen Drupal. Det er større kostnadseffektivitet ved å outsource dine prosjekter til Helios Solutions i India sammenlignet med en utviklingsfrilanser innen Drupal i Europa.

11 Interested To Know More About?
Outsourcing Drupal Utvikling India Freelance Drupal Utvikling Drupal Utvikling Spesialist

12 info@heliossolutions.in +1 585 310 3829 +4989954 57230
802 Iskon Atria 2, Gotri Road, Baroda. Gujarat. India.


Laste ned ppt "Drupal Utvikling Spesialist"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google