Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinerte program utviklingsprosjekter med Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinerte program utviklingsprosjekter med Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinerte program utviklingsprosjekter med Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere har gjort mye arbeid i Microsoft Technology applikasjonsutvikling ved å utnytte blant annet Asp.net, Vb.net, C#, WCF og WPF og har kodede apps for et bredt spekter av områder.

3 PrestaShop online-butikk skaper en betalingspassasje til klientene så de kan gjennomføre betalingstransaksjonen på en trygg og beskyttet måte. Den støtter 60 pluss betalingspassasjer. Promoterings- og markedsføringsverktøy fra PrestaShop er et hjelpemiddel til å forbedre virksomheten.

4 De engasjerende temaene til PrestaShop tiltrekker seg oppmerksomheten til gjestene som besøker butikken. Administrasjonssenteret til PrestaShop-butikken er veldig fleksibelt og enkelt å bruke. Temaene og tilleggsfunksjonene til PrestaShop skaper større overskudd for både for forhandlerne og kundene.

5 Lagvis navigasjonsanlegg Mønstre som kan tilpasses Rapportering og analyse Administrasjon av multibutikker

6 Med vårt utmerkede team av PrestaShop utviklingseksperter tilbyr vi verdifulle løsninger til våre kunder over hele Europa. Vår kompetanse innen PrestaShop teknologi hjelper oss å formidle best mulige tjenester til våre kunder.

7 En av de største fordelene Helios Solutions kan tilby deg er at vi har innfødte europeiske Prosjektledere i India til å lede dine prosjekter. Dette bidrar til å bygge bro over det kulturelle gapet og kommunikasjonsgapet som eksisterer mellom Europa og India. Din outsourcingopplevelse i India vil dermed være den samme som om du jobbet med en europeisk partner.

8 Vi kan tilby meget konkurransedyktige priser sammenlignet med IT-bedrifter i ditt hjemland. Vi har god erfaring i utvikling av nettsideløsninger med høy kvalitet. Vi gir deg rask og god støtte etter fullført prosjekt, noe som er å foretrekke overfor en utviklingsfrilanser innen PrestaShop. Vi har høyst kvalifiserte utviklingsspesialister, utviklere og teamledere innen Windows 8. Det er større kostnadseffektivtet ved å outsource dine prosjekter til India sammenlignet med en utviklingsfrilanser innen PrestaShop i Europa.

9 Interested To Know More About? Outsourcing PrestaShop Utvikling India Freelance PrestaShop Utvikling PrestaShop Utvikling Spesialist

10 http://heliossolutions.no info@heliossolutions.in


Laste ned ppt "Helios Solution har gjennomført et stort antall egendefinerte program utviklingsprosjekter med Microsoft-teknologier. Våre dyktige ingeniører og designere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google