Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Forelesere ved Institutt for Økonomi og Informatikk ved HSN er oppdragsgivere i dette prosjektet. Videreutvikling av bachelor prosjektet PUR som ble gjennomført.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Forelesere ved Institutt for Økonomi og Informatikk ved HSN er oppdragsgivere i dette prosjektet. Videreutvikling av bachelor prosjektet PUR som ble gjennomført."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Forelesere ved Institutt for Økonomi og Informatikk ved HSN er oppdragsgivere i dette prosjektet. Videreutvikling av bachelor prosjektet PUR som ble gjennomført våren 2015. Ny modul i tillegg til det som allerede er. Jeg har valgt oppgaven fordi jeg synes problemstillingen e-læring innen IT og økonomi virker spennende.

3 Automatisk genererte grafer Spørsmål Foreleser legger inn parametere til funksjonen Nye grafer for hver oppgave/student Obligatoriske oppgaver

4

5 Resultatmål: Å kunne levere ferdig en ny modul, integrert i PUR – ferdig til å kunne tas i bruk. Effektmål: Oppnå økt læring og bedre forståelse for dem som studerer regnskap.

6 Funksjonalitet Implementering

7


Laste ned ppt "Forelesere ved Institutt for Økonomi og Informatikk ved HSN er oppdragsgivere i dette prosjektet. Videreutvikling av bachelor prosjektet PUR som ble gjennomført."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google