Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.

3 Utsendingene er engasjert i et stort evangelisk arbeid Utdanning/bibelskole Lønn til kirkeledere Seminarer, leirer Fengselsbesøk Idrettsklubb med andakt Arbeidet skjer i samarbeid med kirken

4 Bistand/diakoni Helseprosjekt, kurs og forum, helsekampanjer og helseundervisning i skoler og barnehager. Sosialarbeid som arbeider for å bedre barns hverdag Livshjelp for unge, kurs og veiledning i å ta sunne valg i livet.

5 Ønsker du å støtte arbeidet i Mongolia? Bli Mongolia-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131, merket «Mongolia». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00giver@nlm.no Les mer om arbeidet på nlm.no.

6 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994. Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google