Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende."— Utskrift av presentasjonen:

1 Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM)

2 Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende misjon- og bistandsarbeid i Norge, Afrika, Asia og Sør- Amerika

3 NLM har også et utstrakt arbeid i Norge med foreninger, kor og lag. I tillegg driver NLM skoler, barnehager, nærmiljøsentre, gjenbruksbutikker og mediearbeid.

4 I ord og handling I samarbeid med nasjonale kirker og lokale medarbeidere driver NLM et omfattende evangeliserings- og bistandsarbeid i tre verdensdeler: Afrika Asia Sør-Amerika

5 NLM er opptatt av å formidle det kristne budskap i ord og handling. Vi driver et stort arbeid innen evangelisering og et utstrakt bistandsarbeid innen helse, jordbruk og utdanning.

6 Mange av kirkesamfunnene NLM jobber i, er unge kirker og har ikke opparbeidet seg den samme kompetansen som etablerte kirker. Derfor har NLM startet en rekke bibelskoler og teologiske læresteder. I tillegg jobber en del utsendinger med utarbeidelse og oversettelse av litteratur.

7 Sensitive områder NLM mener alle har rett til å velge hva de vil tro på, derfor er organisasjonen til stede i flere områder der direkte forkynnelse ikke er akseptert. Vi tror at et kristent nærvær kan få stor betydning. Arbeidet drives i tett samarbeid med lokale kristne.

8 Bistand og utvikling Omsorg for hele mennesket er viktig for NLM. Vi er engasjert i viktig helsearbeid på flere kontinenter. Vi er også med på å utvikle lokalsamfunn. I samarbeid med lokale partnere og Norad har NLM bidratt til bygdeutviklingsprogrammer som omfatter forbedring av primærhelsetjenester, undervisning, vann- og energitilførsel, bedriftsetablering og jordbruksutvikling.

9 Kvinners levevilkår og barns rettigheter er også prioriterte satsingsområder. Læring og tilgang på informasjon er nøkler til bedre liv for kvinner og barn. Sammen med nasjonale lutherske kirker har NLM de senere årene startet flere store grunnskoler.

10


Laste ned ppt "Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google