Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ord og vendinger.. assosiasjoner Mulighet (nøytralt) Risiko (negativt) Sjanse (positivt)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ord og vendinger.. assosiasjoner Mulighet (nøytralt) Risiko (negativt) Sjanse (positivt)"— Utskrift av presentasjonen:

1 Ord og vendinger.

2 assosiasjoner Mulighet (nøytralt) Risiko (negativt) Sjanse (positivt)

3 Hva er nøytralt? Alkoholiker? Alkoholmisbruker? Alkoholavhengig? Alkoholskadd?

4 Utvikling mot eufemisme spionasjeetterretning pornobladmannfolkblad vaskekonerengjøringsassistent fangeinnsatt gamlehjemseniorbolig diskusjondrøfting oppsigelsenedbemanning militæretForsvaret

5 Moteord x avløserord Adekvat Evaluere Intensjon Legitimere Respons seriøs Passende, dekkende Vurdere, bedømme Mål, hensikt Godkjenne, tilbakemelding Alvorlig, høytidelig

6 Dagligspråk X fagspråk Du har ikke betalt husleie du skylder. De har tidligere blitt tilskrevet om betaling av vårt tilgodehavende vedrørende leie av bolig.

7 . Per virker uforskammet og orker ikke gå på kurs. Klienten har store adferdsproblemer og er lite motivert for læring.

8 . Å sette penger i banken kan de fleste. Å anbringe sine overskuddmidler i en dertil egnet kredittinstitusjon er en aktivitet de fleste er fortrolige med.

9 . Jeg håper at denne utstillingen kan få folk til å skjønne at vi trenger bedrifter som tjener penger. Mitt håp er at denne utstillingen vil skape forståelse for nødvendigheten av nettopp i dag å innse betydningen av virksomhet som kan øke verdiskapingen i næringslivet.


Laste ned ppt "Ord og vendinger.. assosiasjoner Mulighet (nøytralt) Risiko (negativt) Sjanse (positivt)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google