Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Den aller første månedene, umiddelbart etter fødselen av en valp; er svært viktig for sosial utvikling av valper. Fremtiden trivsel noen valp avhenger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Den aller første månedene, umiddelbart etter fødselen av en valp; er svært viktig for sosial utvikling av valper. Fremtiden trivsel noen valp avhenger."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Den aller første månedene, umiddelbart etter fødselen av en valp; er svært viktig for sosial utvikling av valper. Fremtiden trivsel noen valp avhenger av hvordan du trener babyen hunden. Det finnes flere typer valpekurs med ulike typer opplæringsmoduler. Hver trener kan ikke anses som en god trener, og hver valp Klasse kan ikke betraktes som en god hund opplæring på skolen. I løpet av de første årene etter fødselen av en valp, er det lettere for valper å lære. I denne perioden valpene lære raskere og blitt nære venner av mennesker. Det er noe relatert til psykologi av hundens hjerne.

3

4 Når valpen forvandles til en voksen hund, den tiden er borte. Så ingenting kan gjøres. Det er der de fleste hundeeiere blir forvirret, som senere fører dem til å avlede mot feil beslutninger. En god valpekurs er en som har varianter i sine treningsmetoder og kurs. For å være helt ærlig, dette er noen av de avgjørende punktene for at hundeeiere noen ganger ignorere. Hvordan kan du overlate valpen til hundetrening hvor som helst? Uten å vite, "Hva er riktig eller gal" for valpen, ville det være vanskelig for deg å finne den rette plassen for din valp klasse i Oslo.

5

6 Det er et kjent ordtak, "Øvelse enten gjør mester eller gjør permanent". Ordinære valpekurs ville gjøre valpen en permanent hund mens noen gode valpekurs ville gjøre dem din perfekte venn. Og det er forskjellen, som må identifiseres av kjæledyr eieren. De som mater og beskytter barnet hunden i tidlig alder; valpene blir en nær venn av deres. Det er grunnen Norges Hundetrenerforbund AS er regnet som den beste kvaliteten hund opplæring på skolen, i øynene av kjæledyreiere. Det er flere valpekurs, men valpekurs i Oslo er svært populære.

7

8 En gruppe av dyktige og erfarne trenere hadde begynt denne foreningen. Alle trenere ansatt ved denne norske hundetrenere Forbund er sertifiserte instruktører. Disse trenere er spesialister på hunden lydighet trening. Ifølge politikk i foreningen, har hver instruktør til imperatively fornye sin sertifisering på en årlig basis, og også må passere en intelligenstest. Dette er det obligatorisk krav for enhver trener til å jobbe med denne foreningen. Denne prosessen er ansvarlig for populariteten til denne foreningen. Bortsett fra denne prosessen, enda en fordel med å trene valpen din over her; er de forskjellige typer treningsøkter, som valpen blir.

9

10 Forståelsen av ulike treningsmetoder og ulike teknikker er et must før du velger noen valpekurs. Beslutningsprosessen kjæledyreiere bestemmer, om deres valp som skulle bli deres perfekt venn eller vil bli en permanent hund; i nær fremtid. Sosial læring er noe som hunden lærer bare når de trener leverer atferdstrening. Måten trener oppfører seg, skulle trene valpen. Det er poenget å forstå. Bare lydighet trening er ikke nok. Annen opplæring som kasse trening og tildeling basert opplæring, yrkesrettet og aversive trening, agility og atferdstrening, etc. er også avgjørende.valpekurs Opprinnelig Kilde: http://hundetrenere.blogspot.no/2015/12/valpekurs-det- er-samme-som-barn-trening.html

11


Laste ned ppt "Den aller første månedene, umiddelbart etter fødselen av en valp; er svært viktig for sosial utvikling av valper. Fremtiden trivsel noen valp avhenger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google