Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvis vi, venner og partnere, var gjess... Ahh! *BEST Consulting Group.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvis vi, venner og partnere, var gjess... Ahh! *BEST Consulting Group."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Hvis vi, venner og partnere, var gjess... Ahh! *BEST Consulting Group

3 Neste sesong, når du ser gjessene forsvinner, til et varmere sted, vekk fra vinter... Legg merke til at de flyr i “V” form. Kanskje du er interessert i å vite hvorfor de gjør det på denne måten?

4 Ved å fly i “V” form....

5 ...øker hele flokken flyeffekten med 71% Sammenliknet med en fugl alene

6 Klokskap 1: Når vi deler synet på riktig retning og samarbeider i team, kommer vi raskere, lettere og bedre til målet. Ved å hjelpe oss selv, blir prestasjonen større!.

7 Når en gås forlater formasjonen.....

8 ...kjenner han luftmotstanden og vanskeligheten med å fly alene....

9 Så raskt som mulig søker han tilbake i flokken, for raskt å dra nytte av flokkens kraft foran ham...

10 Klokskap 2: Ved å stå samlet i harmoni, og skal i den samme retningen som de som skal samme sted, blir anstrengelsene mindre. Det blir lettere og mer lystbetont å nå måleneI Alle blir involvert, og forstår at alle må hjelpe hverandre.

11 Når ledergåsen blir trett av å fly i front...

12 ...legger han seg i enden av “V” formasjonen, mens en annen gås tar plassen hans.

13 Klokskap 3: Å dele lederskapet, Det må være en gjensidig respekt mellom oss, hele tiden... Vi deler de tøffeste problemene, og de tøffeste jobbene... Felles erfaring, kunnskap og dyktighet i kombinasjon med talenter og andre resursser….

14 Gjessene som flyr i “V” formasjon, “gakker” til de foran for å oppmuntre og støtte de som flyr i front.. På den måten holder de samme hastighet.

15 Klokskap 4: Når det finnes mot og oppmuntring, blir fremskrittene større... Et passende oppmuntrende ord, motiverer bestandig, hjelper og styrker... Det får frem det beste i oss...

16 Når en gås blir syk, skadet eller trett...

17 ... og han må forlate formasjonen...

18 ...så forlater også andre gjess formasjonen, og de vil fly med ham for å hjelpe og beskytte. De er hos ham til han dør, eller til han klarer å fly igjen. De kommer frem til flokken sin igjen, eller de lager en ny “V” formasjon.

19 Klokskap 5: La oss stå ved siden av hverandre uansett ulikheter og rang. Spesielt i vanskelige tider med store utfordringer.

20 Hvis vi “limes” sammen og støtter hverandre... Hvis vi får frem sjelen og gleden ved teamarbeide... Uansett våre forskjeller og ulikheter, vi møter fremgang i våre utfordringer. Hvis vi forstår den virkelige verdien av vennskap... Hvis vi er oppmerksomme på den gode følelsen av å dele... LIVET BLIR LETTERE Å LEVE LIVET BLIR LETTERE Å LEVE OG ÅRENE SOM GÅR MER MENINGSFYLTE...

21 MINE VENNER OG PARTNERE... LA OSS VÆRE SOM GJESSENE!!! * The Power of Many, the Focus of One!


Laste ned ppt "Hvis vi, venner og partnere, var gjess... Ahh! *BEST Consulting Group."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google