Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SF Kino AS Cecilie Trøan Kjelsaas. Om SF Kino AS Etablert som datterselskap av SF Bio AB i Norge i 1999. Er i dag nest største kinoaktør i Norge: 1,7.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SF Kino AS Cecilie Trøan Kjelsaas. Om SF Kino AS Etablert som datterselskap av SF Bio AB i Norge i 1999. Er i dag nest største kinoaktør i Norge: 1,7."— Utskrift av presentasjonen:

1 SF Kino AS Cecilie Trøan Kjelsaas

2 Om SF Kino AS Etablert som datterselskap av SF Bio AB i Norge i 1999. Er i dag nest største kinoaktør i Norge: 1,7 mill. i årlig besøk og 17 % markedsandel. Har 8 kinosentre med 49 saler i: Stavanger, Sandnes, Sandvika, Sarpsborg, Skien, Tønsberg, Lillestrøm og Moss. Hovedkontor i Oslo med en administrasjon på 5 ansatte.

3 Verdens eldste kinoselskap SF etablert i 1905 Hovedkontor på samme sted i 2012 - Filmstaden på Råsunda SF Bio AB driver i dag kino i 28 byer og 244 kinoer

4 Eies av Bonnier siden 1983 ”Vi former vår organisasjon rundt mennesker, fremfor å plassere mennesker inn i ett organisasjonsskjema.” - Jonas Bonnier, VD Bonnier AB (forfatter og musiker)

5 Forretningsidè SF Kino skal tilby og utvikle den beste film- og kinoopplevelsen

6 Ambisjon Å bli best på det vi driver med, ikke nødvendigvis størst Inngå sterke partnerskap med kommuner og eiendomsutviklere som ønsker å skape gode kinotilbud Tjene penger og ha det gøy!

7 SF Kino og kommunene Utstrakt samarbeid med norske kommuner gjennom: Sameie i selskaper Husleieavtaler Felles utbyggingsprosjekter Konsesjonsavtaler

8 Våre verdier

9 Å være sammen

10 Stort – larger than life

11 Opplevelse – A night out

12 Vår drift i dag Bredt repertoar som avhenger av antall saler Fornyelse av kinoparken Utvidelse av åpningstider og nye kulturtilbud Utvikling av morgendagens kinoopplevelse Lederutvikling Effektiv drift, lokale kinosjefer

13 Eierens investeringsvilje Bonnier er en langsiktig eier, som reinvesterer løpende i kinovirksomheten. Bonnier har i de siste 10 årene investert kr 1 mrd i investeringer i nye anlegg. Vår lønnsomhet er viktig, da den reinvesteres hvert år.

14 SF Kino og aktuelle prosjekter Åpner tre nye saler i Sølvberget kulturhus i Stavanger i februar 2013. Åpner Festningen kino i Oslo i 2014. Ønsker videre vekst primært gjennom samarbeid med norske kommuner.

15 Forutsetninger for langsiktig kinoeierskap - Tilgang på kapital - Varig lønnsomhet - Forankring i en forretningsmodell - Inngå i en sentral strategi - Innovasjons-lederskap - Godt lederskap

16 Langsiktighet kan i utgangspunktet både offentlige og private eiere tilby, men vil avhenge av deres prioriteringer og evner til å lykkes over tid.

17 Press på kommuneøkonomien -Norske kommuner har store og økende investeringsbehov i skoler og eldreomsorg -Er kommunestyret den beste eieren? -Norske kommuner ser etter gode og profesjonelle partnere for kinodrift

18 Hva kan SF Kino tilby? -Tilgang på kapital -Langsiktighet -Kompetanse og lang erfaring -Godt lederskap & innovasjon -Tilgang til leverandørsamarbeid på nordisk nivå -Gode forretningsmodeller -Langsiktig partnerskap

19 Takk for oss! cecilie@sfkino.no


Laste ned ppt "SF Kino AS Cecilie Trøan Kjelsaas. Om SF Kino AS Etablert som datterselskap av SF Bio AB i Norge i 1999. Er i dag nest største kinoaktør i Norge: 1,7."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google