Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
PublisertLina Aune Endret for 9 år siden
1
Drammen Kjøkken KF Første driftsår - Og neste
2
Hovedpunkter første driftsår Etablere nødvendige styringssystemer – Alle systemer i tråd med kommunens årshjulskrav og kommunens arbeidsgiverpolitikk – Leveranser bygger på klare avtaler med kundene – Gode kvalitetssystemer Tett oppfølging av driften – Månedlig regnskapsrapportering – Månedlig sykefraværsrapportering Forberedende diskusjoner til en strategiplan
3
Hovedstrukturen i leveransene Leveranse til institusjoner i Drammen kommune Kantineleveranser i Drammen kommune Kafeteriadrift i Drammen kommune Leveranser til institusjoner i andre kommuner Leveranser til hjemmeboende eldre Catering
4
Produksjonen 2007 TOTALE TALL FOR VIRSOMHETEN Sum 07Sum 06 Totalt antall m å ltider 13623451316780 Totalt antall middager 456217326042 Totalt antall middager pr.dagMiddager456217Dager3651250889 Ant. middager pr. normert stilling pr. dagMiddager456217Stillinger46,82719,7 Antall m å ltider pr. normert stilling pr. dag M å ltider 1362345Stillinger46,881,079,7 Utgift pr DP inst.plasser (- Fjell)Brag103,22 Str ø m ø 90,9097,0697,28 Drammen kommune utgift pr DP (institusjoner uten Fjell) 97,0697,28
5
BUDSJETT OG REGNSKAP 2007 *INNTEKTER KONTO BUDSJETT REGNSKAP 3001Catering 3 600 000 4 064 411 3002Kafeteria 3 260 636 4 493 569 3003Internsalg 20 352 42423 032 390 3011Annet 18 000 15 375 3101Hj.b m/vedtak 2 847 420 3 145 372 Dekningsbidrag 1 30 078 48034 751 118 3440Dr.tilsk kafè 6 153 000 6 152 996 Dekn.bidrag 2 36 231 48040 904 114 *UTGIFTER 4000Mat/drikke- -12 948 932-15 405 534 4390Beholdningsendr 805 490 5830Personale nto -18 773 548-19 577 811 6300Strøm/husleie- -1 560 000 -1 400 344 6801Eng.utstyr -480 000 -969 973 7000Transport -608 000 -994 317 7100Annet -1 661 000 -2 619 012 Sum -36 031 480-40 161 502 Over/undersk 200 000 742 612 8100Rente/finans -80 000 -54 665 Avsetn. uforuts. utg.-120 000 -687 947 Resultat 0 0
6
Medarbeider-undersøkelse 2007 KF Land * Organisering av arbeidet 4,9 4,3 *Innhold i jobben 4,8 4,6 *Fysiske arbeidsforhold 4,7 4,1 * Samarbeid med kollegene 5,44,9 *Nærmeste leder 4,94,5 *Overordnet ledelse4,73,6 *Faglig og personlig utvikling4,54,1 Systemer for lønns- og arbeidstidsordninger4,33,8 *Stolthet over egen arbeidspl5,24,7 *Helhetsvurdering – trivsel5,24,7 *Snitt totalt:4,84,3
7
SYKEFRAVÆR 2007=9.3 % Personale Drammen Kjøkken KF har utfordringer i høy gjennomsnittsalder og kvinneandel. Dette innebærer et behov for tilrettelagt arbeidssituasjon for en del av foretakets ansatte. Medarbeiderundersøkelsen viser at Drammen Kjøkken KF har engasjerte ansatte som trives i et arbeidsmiljø som fysisk sett er svært tungt pga produksjonslokalenes utforming og tilstand. Drammen Kjøkken KF har i 2006 og i begynnelsen av 2007 hatt et forhøyet sykefravær som følge av at en del personale har gjennomgått operasjoner med lang rekonvalesens. Dette personalet er i løpet av første halvår i all hovedsak tilbake i sin faste stilling.
8
Inneværende år Utarbeide strategi for framtida – Flere eksterne kunder – Økt catering – Regionale løsninger? – Langsiktig produksjonsstrategi – Søke etter nye produksjonslokaler Ytterligere forbedring av driften Kan noe gjøres med kafeteriadriften? Redusere sykefravær
9
Flere år framover Må bygge på de responser vi får i inneværende år gjennom regionale kontakter Strømlinjeforme logistikk og produksjonsstrategi – Nye lokaler Ekspansjon viktig for å møte utfordringer ved aldrende arbeidsstokk Alltid sikre posisjonen i hjemmemarkedet (DK)
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.