Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Anleggsinnehavers sjekkpunkt Ark 1 av 4 JANEIMå utføres innen Merknader Lokalitetsklassifisering 1. Er det utført en lokalitetsklassifisering (ihht til.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Anleggsinnehavers sjekkpunkt Ark 1 av 4 JANEIMå utføres innen Merknader Lokalitetsklassifisering 1. Er det utført en lokalitetsklassifisering (ihht til."— Utskrift av presentasjonen:

1 Anleggsinnehavers sjekkpunkt Ark 1 av 4 JANEIMå utføres innen Merknader Lokalitetsklassifisering 1. Er det utført en lokalitetsklassifisering (ihht til NS 9415) av alle nye lokaliteter som tas i bruk? 2. Er det utført en lokalitetsklassifisering (ihht NS 9415) på de lokalitetene hvor en skal ha dugelighetsbevis? 3. Er lokalitetsklassifiseringen utført av et kompetent organ som har faglig kompetanse, og er uavhengig oppdragsgiver? Ved anskaffelse av ”nye” anlegg 4. Kjøper virksomheten (etter 01.01.2004) produktsertifiserte anlegg og hovedkomponenter etter en oppgitt lokalitetsklasse? 5. Er anlegg og hovedkomponenter montert etter utstyrleverandørens brukerhåndbok? Fortsetter…….

2 Anleggsinnehavers sjekkpunkt Ark 2 av 4 JANEIMå utføres innen Merknader Spesielt for fortøyning 6. Benyttes kun sertifiserte leverandører ved anskaffelse av fortøyninger? 7. Legges fortøyninger ut i samsvar med de krav som oppstilles i leverandørens brukerhåndbok? Spesielt for not 8.Utføres det en strekktest av not som viser at den oppfyller de styrkekrav som oppstilles i NS 9415? (før noten kan monteres inn i anlegget). 9.Foregår reparasjon av not på verksted som er godkjent av notleverandøren? Fortsetter…..

3 Anleggsinnehavers sjekkpunkt Ark 3 av 4 JANEIMå utføres innen Merknader Eksisterende anlegg: 10. Har virksomheten oversikt over hvordan en skal skaffe dugelighetsbevis for alle eksisterende anlegg innen 01.01.2006? 11.Er et akkreditert inspeksjonsorgan kontaktet med sikte på å utstede dugelighetsbevis? 12. Et dugelighetsbevis varer i tre år. Har en dokumenterte rutiner for å fornye dugelighetsbeviset? 13. Dersom det skjer en vesentlig endring på anlegget som har dugelighetsbevis, innhentes nytt dugelighetsbevis? 14. Dersom en skifter ut hovedkomponent, monteres det inn produktsertifiserte komponenter? 15. Brukes anlegg og hovedkomponenter etter anerkjente prinsipper.

4 Anleggsinnehavers sjekkpunkt Ark 4 av 4 JANEIMå utføres innen Merknader Vedlikehold 16. Vedlikeholdes anlegg og hovedkomponenter i samsvar med brukerhåndbok fra utstyrleverandøren? 17. Ved anlegg som har dugelighetsbevis: Utføres vedlikehold slik at den tekniske standarden ikke reduseres (i forhold til standarden på utstedelses tidspunktet)? 18. Ved anlegg som har dugelighetsbevis: Dersom hovedkomponenter skiftes ut med produktssertifiserte komponenter, utføres vedlikehold i samsvar med brukerhåndboken?


Laste ned ppt "Anleggsinnehavers sjekkpunkt Ark 1 av 4 JANEIMå utføres innen Merknader Lokalitetsklassifisering 1. Er det utført en lokalitetsklassifisering (ihht til."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google