Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Kjelneset/Vedøya

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Kjelneset/Vedøya"— Utskrift av presentasjonen:

1 Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Kjelneset/Vedøya
Brukerhåndbok Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Kjelneset/Vedøya

2 EL-skap fra Philip Hauge a/s.

3 EL-skap fra Bygg Strøm a/s.

4 Skapets egenskaper/montering.
Skapet er klassifisert som IP-66. Skapet kan plasseres utendørs. Skapdør skal være lukket slik at vann ikke kan komme inn. Skapet skal henges/monteres på anlegget på en slik måte at det ikke kan falle i vannet. Blå kontakter har 220 V spenning. Røde kontakter har 400 V spenning.

5 Forsiktighetsregler 1. Feilaktig bruk av det elektriske anlegget kan medføre person- og brannskade. Elektriske anlegg skal bare monteres og vedlikeholdes av fagfolk. Skapet skal være låst når det ikke er i bruk. Når jordfeilvarsler er aktivert er det en feil på anlegget. Meld straks fra til ledelsen. Det skal benyttes stikk-kontakter med jord.

6 Forsiktighetsregler 2. Elektrisk utstyr skal frakobles eller sikres på annen måte, når de ikke er i bruk, for å hindre utilsiktet igangsetting eller bruk av disse. Elektriske apparater som tilkobles skapet skal være i forskriftmessig stand. Tilkoblingsledninger skal anbringes eller legges på en slik måte at de ikke blir skadet. Ledninger eller apparater med feil skal frakobles og ikke tas i bruk før reparasjon er foretatt.


Laste ned ppt "Strøm-skap Nor-Mær stålanlegg Kjelneset/Vedøya"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google