Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

•Over de neste to år kommuniserte Turoff med denne soldat som døde 18år gammel i skyttergravs -krigen - og sammen skapte de boken ”SYV TRINN TIL EVIGHETEN”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "•Over de neste to år kommuniserte Turoff med denne soldat som døde 18år gammel i skyttergravs -krigen - og sammen skapte de boken ”SYV TRINN TIL EVIGHETEN”"— Utskrift av presentasjonen:

1 •Over de neste to år kommuniserte Turoff med denne soldat som døde 18år gammel i skyttergravs -krigen - og sammen skapte de boken ”SYV TRINN TIL EVIGHETEN” (ca 1990) •(”seven steps to eternity”-var den engelske org.tittel) JEG DØDE I SLAGET VED SOMME.........." Dette var de første oppsiktsvekkende ord som den clairvoyante forfatter Stephen Turoff hørte fra James Legget - en soldat fra første verdenskrig. Leser opp fra boken ”SYV TRINN TIL EVIGHEDEN” Her et eksempel fra en bok diktert fra en soldat som døde under første V-krig

2

3 Inne i forsamlingslokalet for disse ”nyankomne” holdt kapteinen en introduksjonstale og deretter MATERIALISERTE SEG EN PERSON FRA ET HØYERE PLAN: ”Dere er i mellemtilstanden mellom himmel og jord, kalt det astrale plan. Det blir som å gå i skole igjen. Dere har mye å lære her. Å overgå til dette plan har vært et sjokk for mange av dere, fordi dere har sett at livet fortsetter. Hva dere kaller døden er simpelthen å skifte oppholdssted." ”Mine kjære venner, dere døde i krigen, og deres bevisste sinn har skapt hat mot fienden, som fienden har mot dere. Men dere er deres tanker, og disse tanker fulle av hat holder deres utvikling tilbake. Deres egen verste fiende er dere selv, ikke de soldater dere stod overfor på slagmarken. Det er på livets slagmark, dere skal oppbygge deres karakter som forberedelse til neste fase.

4 ”Du vil ikke miste dine gamle erfaringer. Du kan ikke miste dem, for de er en del av din personlighet. ”Livet handler om å oppbygge sin personlighet, og erfaringer er personlighetens byggestener. ”Du kan ikke gå fra den fysiske død og direkte til det åndelige plan - omstillingen ville være for stor. ”Du blir ført igjennom det astrale i faser. Hver fase utdanner deg til den neste ”….du har en kropp, som er en dublett av den du hadde på det jordiske plan.”

5 •At han egentlig ikke trengte å spise eller sove •livskraften kom direkte fra lufta gjennom hud og pust •han badet i en sjø, og følte vannet som LEVENDE som ga en sterk oppladning av livskraft •Chan sa han kunne avkle seg sin gamle uniform og han førte ham så til en ”skredder” i en by nær ved •de gikk dit - men senere ble han lært å forflytte seg med tankefokuset alene Han forklarte at alle byer og land på det fysiske plan var ”kopiert” i denne del av den astrale verden ”Da jeg spurte om betalingen, fikk jeg vite, at det ikke var nødvendig, fordi alle arbeidet til gavn for andre.”

6 Her avspilles en lydfil om dette automatisk- klikk mellomrom eller enter for å hoppe over denne

7 Enda var han ikke helt tilvennet og klar over at han virkelig hadde forlatt den ”gamle verden”; •”Hva har du gjort av min gamle uniform? Hvor er den blitt av? Jeg havner i stekepannen om jeg ikke har den.” (Chan hadde dematerialisert den mens han badet i sjøen) •Chan svarte: "Du har ikke bruk for noe, som minner deg om krigen," sa han høyt. "Du har lagt krigen bak deg på det jordiske plan, men din uniform var en del av det og inneholdt stadig negative vibrasjoner, som kunne påvirke deg.” ”De høyere vibrasjoner og den større mengde livskraft, som uopphørlig strømmer igjennom oss, gjør våre kropper langt sterkere, selvom de er lettere og luftigere enn de jordiske kropper.” ”Det plan vi befinner oss på, er mye tettere på Gudskraften enn det jordiske plan - derfor opptar vi en mye større mengde av denne kraft i oss..” ”Den eneste forskjell på jorden og dette sted - er måten, vi lever på.

8 Guiden fortalte så om den stadige kampen mellom Lyset og Mørket som raste på lavere astralplan ”Av og til forsøker det onde å utvide sine grenser, og det blir en åpen konflikt. ”Til tider går Lysets Herrer inn i kampen, og med deres hjelp blir det onde hurtig spredt til alle sider. ”Det gir oss mulighet for at ta fanger, som vi håper å kunne overbevise om deres villfarelser. Vi kan ikke holde på dem særlig lenge, for deres egne onde tanker trekker dem tilbake til deres eget plan... James var tiltenkt en opplæring til å virke som hjelper for de mange som de VISSTE ville forlate det fysiske plan under neste krig- så DERFOR denne utdanning i mørkets veier

9 •”vi forsøker at få nye (døde) sjeler vekk fra deres umiddelbare jordiske omgivelser, ellers ville de fortsette deres kamp i en lavere underavdeling av det astralplan, hvor det onde hersker”. ”Det var heldig, at du ble funnet av kaptainen og brakt hit. I motsatt fall ville lavere elementer ha fått tak i deg og lokket deg med lavere jordiske begjær som drikk, spill og sex”. ”Du ville så blitt slave av disse begjær og langsomt sunket dypere ned i det astrale stoff og dermed ha skapt ditt eget helvete." Leser kort utdrag om dette på neste ”side”

10 Leser opp kort utdrag om dette – og dette kan hoppes over ved å trykke enter eller mellomrom/space-tasten

11 Div ting fra Chan’s forklaringer - bl.a. Hvordan mørket opererer på det lav-astrale plan : •Tiden eksisterer også her, selvom den har en mere flytende - noe mindre tett form, enn på jorden. •Chan materialiserte en løk, som han sa var perfekt til å illustrere det med planene •det onde er enerådende over de to plan under jorden. •-”et sted, hvor onde dødelige synker ned i deres forskjellige syndige besettelser. Deres sjeler vandrer formålsløst rundt i den gjørme, som de har skapt for seg selv •”En tett tåke dekker allting. Det er ikke noe landskap, ingen bygninger; i stedet er der dype fjellkløfter, hvor degenererte dødelige lurer, mens de hurtig lader sig føre inn i Helvete. •”Sjelene er kommet dertil ved egne handlinger og egne begjær. •”Mørket kan ikke skjule sig for lysets kraft, men det kan skjule sig for dem, der nettopp er blitt drept.

12 Mer fra Chan’s forklaringer (og filmen ”what dreams are made of ” viser kanskje H ganske riktig.) •”Det (mørkekraften) kan også skjule seg for dem, som befinner sig på det jordiske plan -om nødvendig i forkledning - for å utnytte menneskets lavere emosjoner. •”De (som er tankefanget i H) lever i skjul på slimete, beskitne steder mellom klippene •”De er forbundet med en masse likesinnede sjeler og skaper dermed en mektig drivkraft. •”Denne vil til sist løpe ut over det jordiske plan og snylte på mennesket, som stadig befinner sig i kjødet. •”De, som praktiserer den sorte kunst, vil bli ofre for deres egne begjær. ”De som alltid er beruset og de laveste typer kriminelle vil bli ofre for disse besettende sjeler. ”De fletter sig inn i deres ofre for å tilfredsstille deres egne brennende begjær ”Man kan se mange av disse vesener flokkes omkring tilholdssteder for drukkenbolter og omkring bordeller. De venter på å kunne trenge inn i deres ofres aura. Jeg vet godt, jeg enda ikke har fortalt deg om auraer, men det kommer jeg til... "Når de degenererte får adgang til deres ofres aura, bliver de der, inntil offeret frigjør sig. Dette kan gjøres af individet selv eller av en såkalt djevel utdriver. Hvis vedkommende ikke blir befridd, tar dette vesen kontrollen over den jordiske kroppen ved å dominere den svake sjels personlighet.

13 “Livet eksisterer altså efter så guddommelige love, at alle levende væsener uden undtagelse opnår en absolut lysende paradisoplevelse mellem hvert fysisk jordeliv. Dette gælder mennesker af alle racer, alle folkeslag, alle tilhængere af enhver religion, enhver religiøs sekt lige såvel som mennesker, der slet ikke tror på noget liv efter døden”. Sitat fra “vejen til paradis” -småbok av Martinus

14 Denne boken er en sann visdomskilde for de som vil utforske de astrale livsplan, som man kommer til etter døden •Den finnes som google book i engelsk org.språk- søk på SEVEN STEPS TO ETERNITY eller Stephen Turoff eller prøv linken her –som forhåpentligvis er lastet når denne side avsluttes. (eller skriv av adr nederst og gå etterpå inn på den via nettet)her •Fra denne er boken oversatt til norsk – delvis via googles aut.translator der teksten er gjennomgått – men feil kan forekomme. Her nedlastbar i word og her et oppsatt av wordfila med to spalter for utskrift.Her her •Her er en dansk oversettelse av boken gjort på samme måtenHer •Adr for lasting fra nettet om den over ikke går automatisk er: http://galactic.no/rune/spesBoker/ •Søk gjerne på nettbokhandlere om boken finnes tilgjengelig brukt eller som gjenopptrykket fra forlagene. •http://galactic.no/rune/turof.html


Laste ned ppt "•Over de neste to år kommuniserte Turoff med denne soldat som døde 18år gammel i skyttergravs -krigen - og sammen skapte de boken ”SYV TRINN TIL EVIGHETEN”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google