Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Våren 2019 Eksamen Vg3 Alle skal opp i tre skriftlige eksamener

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Våren 2019 Eksamen Vg3 Alle skal opp i tre skriftlige eksamener"— Utskrift av presentasjonen:

1 Våren 2019 Eksamen Vg3 Alle skal opp i tre skriftlige eksamener
en av disse er norsk, som er obligatorisk Alle skal trekkes ut til en muntlig/muntlig-praktisk eksamen

2 Privatisteksamener Privatisteksamener kan ikke erstatte eleveksamener. Riktig antall eleveksamener er avgjørende for at vitnemålet skal være gyldig.

3 Kunngjøring av trekk skriftlig eks.
Onsdag 15. mai kl Periode for skriftlig eksamen: – 05.06 Alle eksamensdager ligger på Skolearena.

4 Viktig på selve eksamensdagen
Fremmøte til eksamen senest 08:30. Viktig å ha backup på vekking! Dørene stenges klokken 09:00.

5 Kunngjøring av eksamenskarakterer
Offentliggjøres på Skolearena etter fellessensur (18. og 19.06) Hurtigklagefrist Ordinær klagefrist: 10 dager Faglærer må se på besvarelsen før eleven klager Karakteren kan gå ned

6 Muntlig/muntlig-praktisk eksamen
Eksamensdato: Fredag 14.06 (Noen få elever må ha muntlig 07.06) Kunngjøring av fag skjer to dager før eksamen Karakter blir gitt umiddelbart etter eksamen Hurtigklagefrist Klagefrist: 10 dager etter avholdt eksamen

7 Ny, utsatt og særskilt eksamen
Elever som fikk 1-en- til eksamen har rett til ny eksamen til høsten Elever som ikke kan møte til eksamen eller må avbryte eksamen på grunn av sykdom og som har levert gyldig legeattest samme dag eller dagen etter, har rett til å gå opp til utsatt eksamen til høsten. Elever som fikk 1-en som standpunktkarakter har rett til en særskilt eksamen i faget til høsten.

8

9 Russetid og skole Det viktigste: At alle skal ha en trygg og god russetid – ta vare på hverandre. Det er fullt mulig å forbedre seg fram til standpunktkarakter settes og eksamen gjennomføres. Det motsatte er også dessverre mulig. Skolens reglement gjelder også i russetiden. Bryter man reglementet nytter det ikke å skylde på at man er russ.

10 Russetid og skole II I vg3 får elevene standpunktkarakter i orden og atferd. Grove brudd på ordensreglementet (som for eksempel å være beruset på skolen) kan føre til nedsatt atferdskarakter. Alle elever har plikt til å møte til undervisning og det er ikke tillatt å møte ruset, beruset eller bakfull til undervisning. Manglende tilstedeværelse kan føre til nedsatt ordenskarakter og manglende vurderingsgrunnlag i ett eller flere fag. Husk 10% fraværsgrense. Redusert allmenntilstand pga lite søvn og høyt alkoholinntak reduserer yteevnen på eksamen.

11 Avslutning vg3 Opprinnelig planlagt 20.06. Alternativ 17.06?
Tale på vegne av foreldrene?


Laste ned ppt "Våren 2019 Eksamen Vg3 Alle skal opp i tre skriftlige eksamener"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google