Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

TUP By- og samfunnsplanlegging (BSP)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "TUP By- og samfunnsplanlegging (BSP)"— Utskrift av presentasjonen:

1 TUP By- og samfunnsplanlegging (BSP)
Nye Stavanger TUP By- og samfunnsplanlegging (BSP) Nå skal dere få informasjon om prosessen rundt sammenslåingen. Dette er en presentasjon som er ment for ansatte i Finnøy, Rennesøy og Stavanger. Hensikten er at man skal få tilstrekkelig og lik informasjon i alle tre kommunene.

2 By- og samfunnsplanlegging
By- og samfunnsplanlegging har hovedansvar for kommunens planlegging og forvaltning etter plan- og bygningsloven, kartlegging og oppmålingstjenester, kulturminnevern samt kommunens overordnede arbeid med beredskap, folkehelse og mangfold. Tjenesteområdet har fire avdelinger: Byutvikling, Byggesak og byantikvar, Kart og digitale tjenester og Beredskap og samfunnsutvikling. Viktige harmoniseringsområder er bl.a.: Beredskap: Nødvendige oppdateringer av kommunenes risikovurderinger og beredskapsplaner Egen planlegging: Avklaring av hvordan den nye kommunen skal drive egen planlegging (egenutviklede planer for arealbruk og stedsutvikling) Kulturminner: Forvaltning av kulturminner i en ny kommune med store kulturminneforekomster Kartlegging: Overgang til kartlegging og oppmåling i egen regi Hva er et program? Et program er en samling av prosjekter med et felles overordnet mål, som sammen skal bidra til forandringer og gevinster i en eller flere virksomheter eller sektorer (Sak 17/18 Forslag til program- og prosjektorganisering og beskrivelser av roller og ansvar i programmet Nye Stavanger) Ekstra informasjon

3 BSP I NYE STAVANGER Det foreslås ingen endringer i tjenesteområdets organisering i Tjenesteområdet fikk ny organisering fra januar Det er forutsatt en evaluering av organiseringen høsten 2019, og det kan da bli aktuelt med eventuelle justeringer. Lokalisering av tjenesteområdet vil være i Stavanger. Førstelinjetjenesten ivaretas av innbyggerservice, som vil ha fast tilstedeværelse også på servicekontorer i Finnøy og Rennesøy.


Laste ned ppt "TUP By- og samfunnsplanlegging (BSP)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google