Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nettverk for miljølære Et samarbeid mellom skoler, forskning og forvaltning En moderende møteplass for å praktisere miljøundervisning i eget lokalmiljø.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nettverk for miljølære Et samarbeid mellom skoler, forskning og forvaltning En moderende møteplass for å praktisere miljøundervisning i eget lokalmiljø."— Utskrift av presentasjonen:

1 Nettverk for miljølære Et samarbeid mellom skoler, forskning og forvaltning En moderende møteplass for å praktisere miljøundervisning i eget lokalmiljø

2 Tre ulike program Vannprogrammet By- og tettstedsprogrammet Landprogrammet

3 Fire ulike tema Mangfoldet i naturen Kulturminner og kulturlandskap Arealbruk og planlegging Ressurser og forbruk

4 Elevene undersøker lokalmiljøet Svend Aage Petersen

5 Legger inn data via Internett Svend Aage Petersen

6 Sammenlikner med andre Eksempel på resultat fra databasen. Alle data er resultater av skolenes undersøkelser, og tilgjengelig for alle via Internett. Marflo.

7 Verdifulle rapporter Unike dokumenter laget av elever Tilgjengelig for andre via nettverket

8 Ikke ferdig undervisning Nettverket er et verktøy som tilpasses lokale prosjekter Velg mellom over 100 ulike aktivitetsforslag Aktivitetene inneholder metoden for å gjennomføre undersøkelsen, men god undervisning oppstår når elever og lærer gjennomfører aktiviteten på sin måte

9 www.miljolare.no


Laste ned ppt "Nettverk for miljølære Et samarbeid mellom skoler, forskning og forvaltning En moderende møteplass for å praktisere miljøundervisning i eget lokalmiljø."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google