Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til Oppstartsamtale

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til Oppstartsamtale"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til Oppstartsamtale
Foresatte til__________________________________ Dato______________ Klokken__________________

2 Velkommen til Stokka Barnehage
Vi ønsker å bli godt kjent med deres barn og dere i familien slik at vi kan møte deres barn på en god måte. Vi ønsker derfor en oppstartsamtale hvor vi kan utveksle informasjon og avklare evetuelle spørsmål.

3 Avdelingsnavn: Personal på avdelingen:
På bilde ser du personalet på avdelingen.

4 Avdeling: ANSATTE: - Kontaktinformasjon Telefon: E mail adresse:
Kontaktpersoner: ANSATTE: -

5 Vi ønsker å snakke om: Foresatte Barnehagen
Omvisning på avdelingen. Presentasjon av ansatte(ev fortelle hvem de er) Kontaktperson i barnehagen. Litt info om rutiner, gjøremål og ukesrytme, mat i barnehagen. Praktisk info om hva som er lurt ifht utstyr/ klær i barnehagen: NB! Merke klær og utstyr. Solkrem, solhatt, drikkeflaske, skift, Både varme klær til kalde dager, og lette klær til varme dager. Fortell generelt om barnet (væremåte, temperament, vilje, hva gjør barnet glad/lei seg) Fortell om familien, og nære omsorgspersoner for barnet. Har barnet noen fysiske plager? Allergier? Har barnet en koseklut eller en favorittleke som barnet kan ha med seg i barnehagen? Hva liker barnet å holde på med? Leke med? Soving/ hviling (spesielle vaner, sovetid) Har barnet gått i barnehage før? Hvem henter/ leverer?

6 Nasjonalitet Hvor er barnet født?
Nasjonalitet_____________________________, Språk___________________ Nasjonalitet og språk mor______________________________________ Nasjonalitet og språk far______________________________________ Familiesituasjon: (Få skjema dersom foreldre ikke bor sammen) Opplysninger om annen kultur: ev mat og annet. Hva tid kom dere til Norge? Avklare forventninger:

7 HELSE HELSE Fortell om barnets helse?
Hva trenger vi å vite om barnets vaner ifht: mat, stell søvn, koseklut, toalettbesøk, klær ect. Har barnet opplevd/ vært utsatt for hendelser som brann/ ulykke/ alvorlig sykdom/ skilsmisse/ dødsfall ect.? Har barnet medisiner? Har barnet spesielle behov vi bør orienteres om? Ev samarbeid med PPT ect. HELSE NB! Det må fylles ut eget skjema om vi i barnehagen skal gi medisin.

8


Laste ned ppt "Velkommen til Oppstartsamtale"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google