Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Først noen korte betraktninger om trafikkutviklingen over bygrensen i vest. Hva har skjedd på vegnettet og med kollektivtrafikken. Er det sammenhenger?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Først noen korte betraktninger om trafikkutviklingen over bygrensen i vest. Hva har skjedd på vegnettet og med kollektivtrafikken. Er det sammenhenger?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Først noen korte betraktninger om trafikkutviklingen over bygrensen i vest. Hva har skjedd på vegnettet og med kollektivtrafikken. Er det sammenhenger? Kollektivtransportløsninger som har vært drøftet: Trikk i midtdeler på E18 Kombibane (trikk på jernbanestrekninger) Automatbane Bybane Jernbane, både sløyfe og i butt Båt T-bane fra Ullernåsen ( grenbane fra Kolsåsbanen) Fornebubanen

2 Den eneste løsningen som vel har vært ansett som ikke aktuell, er den man har levd med i 20 år, nemlig buss. Sporveiens skepsis til "spenstige løsninger". Osloområdet en ganske liten by. Må begrense antall transportformer og bli god på noe. T-banen er hovedstammen i kollektivsystemet, satse på å videreutvikle denne stammen. T-bane framfor buss for å begrense belastningen på gatenettet i Oslo. Er glad for at man brukte tid på bestemme seg, slik at løsningen ble Fornebubanen, i kombinasjon med buss for ikke Oslorettet trafikk. T-banen har vært en stor suksess de senere år. Fornebubanen vil bli enda gunstigere når etter hvert ny sentrumstunnel bedrer flatedekningen fot T-banen i Oslo.


Laste ned ppt "Først noen korte betraktninger om trafikkutviklingen over bygrensen i vest. Hva har skjedd på vegnettet og med kollektivtrafikken. Er det sammenhenger?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google